Eerlijk. Krachtig. Puur.

Exclusieve Bijgebouwen en Chalets

 Bent u op zoek naar een exclusief bijgebouw chalet voor naast uw zwembad of als extra woon- en leefruimte? Een plaats waar luxe en comfort samenkomen, ideaal om te ontspannen na het zwemmen. EdenShelters biedt die unieke combinatie van het ultieme vakantiegevoel en het comfort van thuis, gevat in een stijlvolle, modulaire oplossing.

Koop een EdenShelter als luxe bijgebouw

Onze EdenShelters vertegenwoordigen de perfecte keuze voor wie een houtskeletbouw bijgebouw zoekt dat zowel snel en mobiel is als uitzonderlijk afgewerkt. Vervaardigd in onze eigen fabriek, beloven onze modulaire units een superieure afwerking – denk aan luxe schuiframen en topmaterialen – terwijl we de kosten en doorlooptijd beperkt houden.

De ontwerpen van een bijgebouw

Installatie binnen één dag

Elk bijgebouw is zo ontworpen dat het binnen één werkdag geïnstalleerd kan worden, met minimale overlast op uw terrein. Dankzij de vooraf vervaardigde elementen kunt u snel genieten van uw nieuwe, moderne bijgebouw chalet.

Een volledig uitgerust houten bijgebouw

De EdenShelters zijn niet alleen bijgebouwen; ze bieden een complete woonervaring met ingebouwde meubels voor woonkamer, keuken en badkamer, verwerkt in een elegant design dat rust en stijl uitstraalt.

De filosofie achter EdenShelters

In een wereld vol druk en stress biedt EdenShelter een toevluchtsoord waar u de natuur weer kunt omarmen. Onze filosofie is gebaseerd op het idee dat een terugkeer naar de natuur essentieel is voor het vinden van rust. Elk bijgebouw is een stap terug naar wat werkelijk telt in het leven.

Aanpasbare ontwerpen voor elke levensfase

Onze ontwerpen zijn flexibel en aanpasbaar, zodat ze mee kunnen groeien met uw toekomstige behoeften. Een EdenShelter kan eenvoudig uitgebreid worden met extra modules, mocht u meer ruimte nodig hebben.

Ontdek de mogelijkheden

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van een luxe bijgebouw chalet? Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw ideale bijgebouw.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over EdenShelters? Bel of mail Jan, hij helpt u graag verder met:

  • projectadvies op maat
  • bezoek demo model
  • vrijblijvende offerte

+31 (0) 488 44 28 76
+31 (0) 6 29 16 58 43
info@edenbv.nl

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Is een gastenverblijf een bijgebouw?

Ja, een gastenverblijf wordt beschouwd als een bijgebouw omdat het een onafhankelijke structuur is die op hetzelfde perceel staat als het hoofdgebouw.

Wat wordt gezien als bijgebouw?

Een bijgebouw is een aanvullende structuur op hetzelfde terrein als een hoofdgebouw, zoals garages, schuren, poolhouses, en gastenverblijven, bedoeld voor diverse gebruiken.

Op zoek naar meer inspiratie en technische informatie? Download de whitepaper met alle specificaties!

"*" geeft vereiste velden aan

Wij nemen na het downloaden contact met u op.