Eerlijk. Krachtig. Puur.

Bed and breakfast gastenverblijf

 

Logeren in een tiny house, hoe leuk is dat! Onze EdenShelters zijn ideale woonruimtes als bed and breakfast woning. Je geeft je gasten een speciale beleving in verbinding met de natuur. Zeer geschikt voor gasten die langer zouden willen verblijven in uw bed & breakfast. U verhuurt ze een compleet uitgeruste woning. Bekijk de mogelijkheden!

EdenShelter als bed and breakfast woning

Onze EdenShelters zijn een snelle en mobiele oplossing voor een bed and breakfast gastenverblijf. Een compleet afgewerkte modulaire unit om te verhuren. Doordat de tiny houses in onze eigen fabriek gemaakt worden, kunnen wij de meest hoogwaardige afwerking garanderen. Een perfect afwerkingsniveau, maar toch met een korte doorloopperiode. Dit stelt ons in staat om de prijs in de hand te houden.

De bed and breakfast verblijven worden in één dag geïnstalleerd. Afhankelijk van het ontwerp duurt de plaatsing enkele uren tot maximaal 1 werkdag. Doordat de EdenShelters prefab afgewerkt zijn, wordt de overlast op de bouwplaats tot een minimum beperkt. Zo kunt u binnen no-time gebruikmaken en genieten van uw moderne gastenverblijf in uw tuin.

De ontwerpen van de bed and breakfast gastenverblijf

Een volledig uitgeruste bed and breakfast gastenverblijf

De EdenShelters bieden een totaalervaring. Alle meubels voor de woonkamer, keuken en badkamer zijn inbegrepen in de tiny house. Het unieke ontwerp zorgt voor een ultieme beleving van rust en design. Zo kan het tweepersoonsbed gemakkelijk omgezet worden in een gezellige bank met uitzicht op de open haard of het grote raam.

Het enige waar u over na hoeft te denken is de locatie. Door de mobiliteit van onze EdenShelters is uw droomlocatie eenvoudig te bereiken. Dus waar begint u uw bed and breakfast? Bij een meer, diep in een bos, aan de rand van een veld of uw stadsdak? Laat uw droom uitkomen!

Het ontstaan van de EdenShelter als gastenverblijf

Tegenwoordig zit de samenleving in een oneindige lus van (prestatie)druk en deadlines. Dit resulteert in stress en burn-outs. Hierin verliezen we de verbinding met de natuur. Wij geloven dat door de natuur terug in uw leven te integreren, u de pauze en rust zult vinden die u nodig heeft. Dit was het begin van de EdenShelter. Een gastenverblijf dat u helpt terug te gaan naar wat echt belangrijk is.

Onze ontwerpen zijn eenvoudig aan te passen aan de verschillende fasen in uw leven. In de ontwerpfase kunnen we rekening houden met uw toekomstplannen. Zo kunnen we uw EdenShelter zo bouwen, dat deze op termijn te vergroten is met één of meerdere modules. Op deze manier kan de EdenShelter in de toekomst eenvoudig uitgebreid worden.

Werkwijze

Laten we elkaar leren kennen.

We zijn benieuwd naar uw project en ideeën! Leg ons uit hoe we ons modulaire bouwsysteem kunnen gebruiken om u te helpen uw dromen waar te maken.

We gaan in de ontwerpfase.

We beginnen met tekenen in nauwe dialoog met u. Na goedkeuring presenteren we onze renders aan u en maken we een gedetailleerd bouwbudget.

Laten we bouwen en plaatsen.

Wanneer we beginnen met de productie van uw EdenShelter, is uw inbreng essentieel. Zodra het klaar is, leveren en installeren we op locatie. Het enige dat u nu hoeft te doen, is kijken terwijl uw huis groeit.

Verander uw projecten. 

Wanneer je de noodzaak van verandering voelt; neem contact met ons op en we laten u verschillende opties zien om uw gebouw eenvoudig te laten transformeren naar uw nieuwe behoefte.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over EdenShelters? Bel of mail Jan, hij helpt u graag verder met:

  • projectadvies op maat
  • bezoek demo model
  • vrijblijvende offerte

+31 (0) 488 44 28 76
+31 (0) 6 29 16 58 43
info@edenbv.nl

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe groot moet een B&B kamer zijn?

De B&B kamer mag maximaal 30 m2 zijn met maximaal 2 kamers voor 4 personen.

Wat zijn de regels voor een bed en breakfast?

Tijdens het verblijf van uw gasten moet u aanwezig zijn. Ook mag u alleen ontbijt serveren. Alcohol verkopen is niet toegestaan en er mogen maximaal 4 gasten verblijven.

Hoe lang mag je B&B verhuren?

In de meeste gevallen mag je onderdak bieden aan maximaal vier gasten en mag de ruimte in totaal niet langer dan zestig dagen worden verhuurd.

Hoe financier je een bed and breakfast?

Een bed and brekafast kun je op verschillende maniere financieren. Het meest voor de hand liggend zijn eigen middelen. Maar er zijn ook alternatieve methoden zoals persoonlijk krediet of crowdfunding. De keuze voor de financieringswijze hangt af van de beschikbare methodes en de mate van risico die genomen kan worden.

Op zoek naar meer inspiratie en technische informatie? Download de whitepaper met alle specificaties!

"*" geeft vereiste velden aan

Wij nemen na het downloaden contact met u op.