Eerlijk. Krachtig. Puur.

Bed and breakfast woning

Ontdek de perfecte harmonie tussen luxe, natuur en comfort met EdenShelter. Bent u op zoek naar een unieke, stijlvolle en praktische oplossing voor uw bed and breakfast onderneming? Onze EdenShelters, ontworpen als luxe B&B, bieden een ongeëvenaarde ervaring voor zowel u als uw gasten. Van een mobiel prefab gastenverblijf tot een volledig uitgeruste bed and breakfast woning, EdenShelter staat synoniem voor kwaliteit, duurzaamheid en stijl. Stap binnen in de wereld van EdenShelter en laat u inspireren hoe onze tiny houses uw bedrijf kunnen transformeren.

Ontdek de charme van een luxe bed and breakfast woning met EdenShelter

Beleef het unieke gevoel van logeren in een tiny house met onze EdenShelters, de perfecte keuze voor een luxe bed and breakfast woning. Bied uw gasten een onvergetelijke ervaring, dicht bij de natuur. Onze units zijn ideaal voor gasten die een langere periode willen verblijven in een sfeervolle, compleet uitgeruste bed and breakfast gastenverblijf.

Prefab bed and breakfast verblijf: snel, mobiel en hoogwaardig

Een kant-en-klaar oplossing voor uw B&B
De EdenShelters zijn een snelle en mobiele oplossing voor uw bed and breakfast. Deze prefab gastenverblijven zijn in één dag geïnstalleerd, met minimale overlast. Gemaakt in onze eigen fabriek, garanderen we een uitmuntende afwerking en kwaliteit, terwijl we de kosten efficiënt beheren.

De ontwerpen van de bed and breakfast verblijven

Volledig uitgeruste Bed and Breakfast

Onze EdenShelters zijn meer dan alleen een slaapplaats; ze bieden een complete leefervaring. Elk aspect van het interieur, van de woonkamer tot de keuken en badkamer, is zorgvuldig ontworpen. Geniet van multifunctionele meubels zoals een bed dat transformeert in een gezellige bank, perfect voor ontspanning bij de open haard of het genieten van het uitzicht.

Kies uw droomlocatie voor uw luxe B&B

De mobiliteit van onze EdenShelters opent een wereld van mogelijkheden voor uw bed and breakfast. Of het nu aan een meer, in een bos, aan de rand van een veld, of zelfs op een stadsdak is, u bepaalt de perfecte locatie voor uw luxe gastenverblijf.

EdenShelter: een antwoord op de hedendaagse uitdagingen

In een wereld vol druk en stress, biedt de EdenShelter een toevluchtsoord. Ons concept is geboren uit de behoefte om de verbinding met de natuur te herstellen, essentieel voor innerlijke rust en welzijn. Deze filosofie is de kern van elk ontwerp van onze bed and breakfast gastenverblijven.

Een toekomstbestendige bed&breakfast woning

Aanpasbaar en uitbreidbaar
Onze EdenShelters zijn ontworpen met het oog op de toekomst. Ze zijn aanpasbaar aan verschillende levensfasen en kunnen eenvoudig uitgebreid worden met extra modules. Zo groeit uw bed and breakfast woning mee met uw ambities en behoeften.

Werkwijze

Laten we elkaar leren kennen.

We zijn benieuwd naar uw project en ideeën! Leg ons uit hoe we ons modulaire bouwsysteem kunnen gebruiken om u te helpen uw dromen waar te maken.

We gaan in de ontwerpfase.

We beginnen met tekenen in nauwe dialoog met u. Na goedkeuring presenteren we onze renders aan u en maken we een gedetailleerd bouwbudget.

Laten we bouwen en plaatsen.

Wanneer we beginnen met de productie van uw EdenShelter, is uw inbreng essentieel. Zodra het klaar is, leveren en installeren we op locatie. Het enige dat u nu hoeft te doen, is kijken terwijl uw huis groeit.

Verander uw projecten. 

Wanneer je de noodzaak van verandering voelt; neem contact met ons op en we laten u verschillende opties zien om uw gebouw eenvoudig te laten transformeren naar uw nieuwe behoefte.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over EdenShelters? Bel of mail Jan, hij helpt u graag verder met:

  • projectadvies op maat
  • bezoek demo model
  • vrijblijvende offerte

+31 (0) 488 44 28 76
+31 (0) 6 29 16 58 43
info@edenbv.nl

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe groot moet een B&B kamer zijn?

De B&B kamer mag maximaal 30 m2 zijn met maximaal 2 kamers voor 4 personen.

Wat zijn de regels voor een bed en breakfast?

Tijdens het verblijf van uw gasten moet u aanwezig zijn. Ook mag u alleen ontbijt serveren. Alcohol verkopen is niet toegestaan en er mogen maximaal 4 gasten verblijven.

Hoe lang mag je B&B verhuren?

In de meeste gevallen mag je onderdak bieden aan maximaal vier gasten en mag de ruimte in totaal niet langer dan zestig dagen worden verhuurd.

Hoe financier je een bed and breakfast?

Een bed and brekafast kun je op verschillende maniere financieren. Het meest voor de hand liggend zijn eigen middelen. Maar er zijn ook alternatieve methoden zoals persoonlijk krediet of crowdfunding. De keuze voor de financieringswijze hangt af van de beschikbare methodes en de mate van risico die genomen kan worden.

Op zoek naar meer inspiratie en technische informatie? Download de whitepaper met alle specificaties!

"*" geeft vereiste velden aan

Wij nemen na het downloaden contact met u op.