Eerlijk. Krachtig. Puur.

EdenShelter als mantelzorgwoning

De vraag naar een mantelzorgwoning op eigen terrein neemt toe, mede door veranderingen in de samenleving en beperkingen in de ouderenzorg. Veel mensen kiezen ervoor om zelf zorg te dragen voor hun ouders of andere naasten. Een ‘Luxe mantelzorgwoning’ van EdenShelter is niet alleen ideaal voor ouderen, maar ook voor jongvolwassenen met speciale behoeften, zoals autisme, chronische ziektes, handicaps of psychische aandoeningen. Deze moderne mantelzorgwoning in uw tuin biedt hen de mogelijkheid om zelfstandig te wonen, terwijl u toch dichtbij bent om toezicht te houden. Ontdek de veelzijdigheid van onze mantelzorgwoning prefab als vergunningsvrije oplossing!

Prefab mantelzorgwoning bouwen: snel, efficiënt en huiselijk

Een mantelzorgwoning bouwen met EdenShelter betekent kiezen voor een praktische en warme oplossing. In plaats van een ingrijpende verbouwing of nieuwbouw, bieden wij een moderne mantelzorgwoning die snel en eenvoudig te plaatsen is. Onze prefab units, vervaardigd in onze eigen fabriek, garanderen een hoogwaardige afwerking en een korte doorlooptijd, terwijl de kosten beheersbaar blijven.

De installatie van onze houten mantelzorgwoning neemt slechts één dag in beslag, afhankelijk van het ontwerp. Dit minimaliseert de overlast op locatie, waardoor u snel kunt genieten van uw nieuwe mantelzorgwoning. Elk ontwerp wordt op maat gemaakt volgens uw specifieke wensen en eisen, met duidelijke 2D en 3D visualisaties.

De ontwerpen van de mantelzorgwoning

Elke EdenShelter wordt volgens uw specifieke wensen en eisen samengesteld. Dit resulteert qua ontwerp in een 2D en 3D uitwerking, waarbij alle details goed zichtbaar zijn. Een aantal voorbeeldontwerpen vind u hieronder ter inspiratie, alle variaties en aanpassingen hierop zijn mogelijk.

ontwerp mantelzorgwoning
prefab mantelzorgwoning

Een volledig uitgeruste mobiele mantelzorgwoning

Onze EdenShelters zijn meer dan alleen een woonruimte; ze bieden een complete leefervaring. Inclusief meubilair voor woonkamer, keuken en badkamer, biedt elke mantelzorgwoning een unieke combinatie van comfort, design en functionaliteit.

De ontwikkeling van EdenShelters mantelzorgwoningen

De EdenShelters mantelzorgwoning is ontstaan uit de behoefte om zorg te bieden dicht bij huis. Onze modulaire ontwerpen zijn flexibel en kunnen aangepast worden aan verschillende levensfasen. Zo kunnen we uw EdenShelter zo ontwerpen dat deze in de toekomst eenvoudig uit te breiden is met extra modules.

Werkwijze

Laten we elkaar leren kennen.

We zijn benieuwd naar uw project en ideeën! Leg ons uit hoe we ons modulaire bouwsysteem kunnen gebruiken om u te helpen uw dromen waar te maken.

We gaan in de ontwerpfase.

We beginnen met tekenen in nauwe dialoog met u. Na goedkeuring presenteren we onze renders aan u en maken we een gedetailleerd bouwbudget.

Laten we bouwen en plaatsen.

Wanneer we beginnen met de productie van uw EdenShelter, is uw inbreng essentieel. Zodra het klaar is, leveren en installeren we op locatie. Het enige dat u nu hoeft te doen, is kijken terwijl uw huis groeit.

Verander uw projecten. 

Wanneer je de noodzaak van verandering voelt; neem contact met ons op en we laten u verschillende opties zien om uw gebouw eenvoudig te laten transformeren naar uw nieuwe behoefte.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over EdenShelters? Bel of mail Jan, hij helpt u graag verder met:

  • projectadvies op maat
  • bezoek demo model
  • vrijblijvende offerte

+31 (0) 488 44 28 76
+31 (0) 6 29 16 58 43
info@edenbv.nl

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Wat zijn de voorwaarden voor een mantelzorgwoning?

De belangrijkste voorwaarde om een mantelzorgwoning te plaatsen is dat er sprake moet zijn van intensieve mantelzorg.

Wie mag er in een mantelzorgwoning wonen?

Er mogen maximaal 2 mensen uit 1 huishouden in de mantelzorgwoning wonen. Daarvan moet er minstens één persoon mantelzorg ontvangen of verlenen.

Hoe lang mag een mantelzorgwoning blijven staan?

Met een vergunning mag de mantelzorgwoning maximaal 10 jaar blijven staan. Als er daarna nog steeds mantelzorg nodig is, mag de mantelzorgwoning blijven staan zolang nodig is.

Wat zijn de kosten van een mantelzorgwoning?

De kosten van een mantelzorgwoning zijn erg afhankelijk van de gekozen afmeting, indeling en configuratie. Daarnaast zijn ook de aanvullende kosten voor fundering, aanleggen van nutsvoorzieningen en kraankosten per situatie verschillend. De kosten voor een complete mantelzorgwoning beginnen bij ca. €110.000 incl. 21% BTW.

Op zoek naar meer inspiratie en technische informatie? Download de whitepaper met alle specificaties!

"*" geeft vereiste velden aan

Wij nemen na het downloaden contact met u op.