Eerlijk. Krachtig. Puur.

EdenShelter als poolhouse

 

Ontdek het perfecte poolhouse voor uw zwembad met EdenShelter. Onze poolhouses zijn niet alleen een stijlvolle toevoeging aan uw buitenruimte, maar bieden ook een volledig ingerichte woon- en leefruimte. Ideaal voor ontspanning na het zwemmen, onze EdenShelter poolhouses brengen het vakantiegevoel naar uw eigen achtertuin. Creëer een privéoase en geniet van luxe en comfort met onze unieke poolhouses. Elk EdenShelter poolhouse is ontworpen om een extra dimensie van levensgenot toe te voegen aan uw huis.

Poolhouse

EdenShelter als poolhouse kopen

Kies voor een EdenShelter als uw ideale poolhouse. Onze EdenShelters bieden een snelle, flexibele oplossing voor een houtskeletbouw poolhouse, perfect afgestemd op uw wensen. Deze compleet afgewerkte, modulaire poolhouses zijn ontworpen om comfort en rust te bieden. Gefabriceerd in onze eigen faciliteiten, garanderen wij een superieure afwerking voor elk poolhouse, inclusief luxe details zoals schuiframen. Hoogwaardige kwaliteit gecombineerd met efficiënte productie zorgt ervoor dat we een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden.

Uw poolhouse van EdenShelter wordt razendsnel geïnstalleerd, vaak binnen één dag. Afhankelijk van het specifieke ontwerp, kan de installatie variëren van enkele uren tot maximaal één werkdag. Dankzij de prefab constructie van onze poolhouses wordt overlast op de bouwplaats geminimaliseerd. Zo kunt u snel genieten van uw stijlvolle, moderne poolhouse, een aanwinst voor elke zwembadomgeving.

De ontwerpen van een poolhouse

Het ontstaan van de EdenShelter

Tegenwoordig zit de samenleving in een oneindige lus van (prestatie)druk en deadlines. Dit resulteert in stress en burn-outs. Hierin verliezen we de verbinding met de natuur. Wij geloven dat door de natuur terug in uw leven te integreren, u de pauze en rust zult vinden die u nodig heeft. Dit was het begin van de EdenShelter. Een luxe poolhouse op maat die u helpt terug te gaan naar wat echt belangrijk is.

Onze ontwerpen zijn eenvoudig aan te passen aan de verschillende fasen in uw leven. In de ontwerpfase kunnen we rekening houden met uw toekomstplannen. Zo kunnen we uw EdenShelter zo bouwen, dat deze op termijn te vergroten is met één of meerdere modules. Op deze manier kan de EdenShelter in de toekomst eenvoudig uitgebreid worden.

Werkwijze

Laten we elkaar leren kennen.

We zijn benieuwd naar uw project en ideeën! Leg ons uit hoe we ons modulaire bouwsysteem kunnen gebruiken om u te helpen uw dromen waar te maken.

We gaan in de ontwerpfase.

We beginnen met tekenen in nauwe dialoog met u. Na goedkeuring presenteren we onze renders aan u en maken we een gedetailleerd bouwbudget.

Laten we bouwen en plaatsen.

Wanneer we beginnen met de productie van uw EdenShelter, is uw inbreng essentieel. Zodra het klaar is, leveren en installeren we op locatie. Het enige dat u nu hoeft te doen, is kijken terwijl uw huis groeit.

Verander uw projecten. 

Wanneer je de noodzaak van verandering voelt; neem contact met ons op en we laten u verschillende opties zien om uw gebouw eenvoudig te laten transformeren naar uw nieuwe behoefte.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over EdenShelters? Bel of mail Jan, hij helpt u graag verder met:

  • projectadvies op maat
  • bezoek demo model
  • vrijblijvende offerte

+31 (0) 488 44 28 76
+31 (0) 6 29 16 58 43
info@edenbv.nl

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe duur is een poolhouse?

De kosten van een poolhouse zijn erg afhankelijk van de gekozen afmeting, indeling en configuratie. Daarnaast zijn ook de aanvullende kosten voor fundering, aanleggen van nutsvoorzieningen en kraankosten per situatie verschillend. De kosten voor een complete poolhouse beginnen bij ca. €70.000 incl. 21% BTW.

Wat zit er in een poolhouse?

Een poolhouse kan op diverse manieren worden ingericht. Denk bijvoorbeeld aan een buitenkeuken, sauna, sanitaire ruimte en een relaxgedeelte. Daarnaast kan er in een poolhouse ook ruimte worden gecreëerd voor het onderbrengen van de zwembadtechniek.

Hoe groot mag een poolhouse zijn?

Bij een poolhouse is het belangrijk dat u maximaal 40 m2 aan vrijstaande bijgebouwen per woning mag hebben. Hoe groot uw poolhouse mag zijn hangt af van hoeveel m2 u al heeft bebouwd. De hoogte van het poolhouse is maximaal 3,5 meter.

Waar poolhouse plaatsen?

Doorgaans wordt een poolhouse geplaatst als extra relaxruimte bij een (privé)zwembad. In een poolhouse wordt vaak ruimte gecreëerd voor sanitaire voorzieningen, kook- en relaxgedeelte en voor het onderbrengen van de zwembadtechniek.

Op zoek naar meer inspiratie en technische informatie? Download de whitepaper met alle specificaties!

"*" geeft vereiste velden aan

Wij nemen na het downloaden contact met u op.