Eerlijk. Krachtig. Puur.

EdenShelter als poolhouse

 

Bent u op zoek naar een exclusieve poolhouse voor bij uw zwembad? Een poolhouse wordt steeds vaker als complete woon- en leefruimte ingericht. Een plek om te ontspannen na een actieve of juist relaxende zwemsessie. Het ultieme vakantiegevoel, maar dan bij u thuis. Creëer uw eigen privéoase om tot rust te komen met een van onze EdenShelters. Een extra leefruimte om te genieten van het goede leven!

EdenShelter als poolhouse kopen

Onze EdenShelters zijn een snelle en mobiele oplossing voor een houtskeletbouw poolhouse. Een compleet afgewerkte modulaire unit om in te wonen en tot rust te komen. Doordat de woningen in onze eigen fabriek gemaakt worden, kunnen wij de meest hoogwaardige afwerking garanderen, inclusief bijvoorbeeld luxe schuiframen. Een perfect afwerkingsniveau, maar toch met een korte doorloopperiode. Dit stelt ons in staat om de prijs in de hand te houden.

Het poolhouse wordt in één dag geïnstalleerd. Afhankelijk van het ontwerp duurt de plaatsing enkele uren tot maximaal 1 werkdag. Doordat de EdenShelters prefab afgewerkt zijn, wordt de overlast op de bouwplaats tot een minimum beperkt. Zo kunt u binnen no-time gebruikmaken en genieten van uw nieuwe, moderne poolhouse!

De ontwerpen van een poolhouse

Een volledig uitgeruste houten poolhouse

De EdenShelters bieden een totaalervaring. Alle meubels voor de woonkamer, keuken en badkamer zijn inbegrepen in het poolhouse bijgebouw. Het unieke ontwerp zorgt voor een ultieme beleving van rust en design. Laat uw droom uitkomen met een prefab poolhouse van EdenShelters.

Het ontstaan van de EdenShelter

Tegenwoordig zit de samenleving in een oneindige lus van (prestatie)druk en deadlines. Dit resulteert in stress en burn-outs. Hierin verliezen we de verbinding met de natuur. Wij geloven dat door de natuur terug in uw leven te integreren, u de pauze en rust zult vinden die u nodig heeft. Dit was het begin van de EdenShelter. Een luxe poolhouse op maat die u helpt terug te gaan naar wat echt belangrijk is.

Onze ontwerpen zijn eenvoudig aan te passen aan de verschillende fasen in uw leven. In de ontwerpfase kunnen we rekening houden met uw toekomstplannen. Zo kunnen we uw EdenShelter zo bouwen, dat deze op termijn te vergroten is met één of meerdere modules. Op deze manier kan de EdenShelter in de toekomst eenvoudig uitgebreid worden.

Werkwijze

Laten we elkaar leren kennen.

We zijn benieuwd naar uw project en ideeën! Leg ons uit hoe we ons modulaire bouwsysteem kunnen gebruiken om u te helpen uw dromen waar te maken.

We gaan in de ontwerpfase.

We beginnen met tekenen in nauwe dialoog met u. Na goedkeuring presenteren we onze renders aan u en maken we een gedetailleerd bouwbudget.

Laten we bouwen en plaatsen.

Wanneer we beginnen met de productie van uw EdenShelter, is uw inbreng essentieel. Zodra het klaar is, leveren en installeren we op locatie. Het enige dat u nu hoeft te doen, is kijken terwijl uw huis groeit.

Verander uw projecten. 

Wanneer je de noodzaak van verandering voelt; neem contact met ons op en we laten u verschillende opties zien om uw gebouw eenvoudig te laten transformeren naar uw nieuwe behoefte.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over EdenShelters? Bel of mail Jan, hij helpt u graag verder met:

  • projectadvies op maat
  • bezoek demo model
  • vrijblijvende offerte

+31 (0) 488 44 28 76
+31 (0) 6 29 16 58 43
info@edenbv.nl

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe duur is een poolhouse?

De kosten van een poolhouse zijn erg afhankelijk van de gekozen afmeting, indeling en configuratie. Daarnaast zijn ook de aanvullende kosten voor fundering, aanleggen van nutsvoorzieningen en kraankosten per situatie verschillend. De kosten voor een complete poolhouse beginnen bij ca. €70.000 incl. 21% BTW.

Wat zit er in een poolhouse?

Een poolhouse kan op diverse manieren worden ingericht. Denk bijvoorbeeld aan een buitenkeuken, sauna, sanitaire ruimte en een relaxgedeelte. Daarnaast kan er in een poolhouse ook ruimte worden gecreëerd voor het onderbrengen van de zwembadtechniek.

Hoe groot mag een poolhouse zijn?

Bij een poolhouse is het belangrijk dat u maximaal 40 m2 aan vrijstaande bijgebouwen per woning mag hebben. Hoe groot uw poolhouse mag zijn hangt af van hoeveel m2 u al heeft bebouwd. De hoogte van het poolhouse is maximaal 3,5 meter.

Waar poolhouse plaatsen?

Doorgaans wordt een poolhouse geplaatst als extra relaxruimte bij een (privé)zwembad. In een poolhouse wordt vaak ruimte gecreëerd voor sanitaire voorzieningen, kook- en relaxgedeelte en voor het onderbrengen van de zwembadtechniek.

Op zoek naar meer inspiratie en technische informatie? Download de whitepaper met alle specificaties!

"*" geeft vereiste velden aan

Wij nemen na het downloaden contact met u op.