Eerlijk. Krachtig. Puur.

Tiny house

Wilt u gaan wonen in een tiny house? Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een tiny house. Er zijn verschillende redenen waarom u hiervoor zou willen kiezen. Zo kan het zijn dat u alleen of met uw gezin bewuster wil gaan leven in een rustige omgeving. Of is dit voor u de oplossing voor de woningcrisis? Wellicht bent u op zoek naar een tiny house als mantelzorgwoning? Zo ziet u maar, een tiny house is een veelzijdige oplossing. Bekijk de voordelen van onze tiny houses: de EdenShelters!

Prefab tiny houses

Onze EdenShelters zijn een snelle en mobiele oplossing voor een (tijdelijke) woning. Een compleet afgewerkte modulaire unit om in te wonen. Doordat de tiny houses in onze eigen fabriek gemaakt worden, kunnen wij de meest hoogwaardige afwerking garanderen. Een perfect afwerkingsniveau, maar toch met een korte doorloopperiode. Dit stelt ons in staat om de prijs in de hand te houden.

Ons tiny house prefab worden in één dag geïnstalleerd. Afhankelijk van het ontwerp duurt de plaatsing enkele uren tot maximaal 1 werkdag. Doordat de prefab tiny houses van EdenShelters prefab afgewerkt zijn, wordt de overlast op de bouwplaats tot een minimum beperkt. Zo kunt u binnen no-time gebruikmaken en genieten van uw eigen prefab tiny house!

 

Luxe tiny house

De EdenShelters bieden een totaalervaring. Alle meubels voor de woonkamer, keuken en badkamer zijn inbegrepen in de tiny house. Het unieke ontwerp zorgt voor een ultieme beleving van rust en design. Zo kan het tweepersoonsbed gemakkelijk omgezet worden in een gezellige bank met uitzicht op de open haard of het grote raam.

Het enige waar u over na hoeft te denken is de locatie. Door de mobiliteit van onze EdenShelters is uw droomlocatie eenvoudig te bereiken. Dus waar plaatst u uw tiny house? Bij een meer, diep in een bos, aan de rand van een veld, een steile bergheuvel of uw stadsdak? Laat uw droom uitkomen!

De ontwerpen van de tiny houses

Het ontstaan van de EdenShelter tiny houses

Tegenwoordig zit de samenleving in een oneindige lus van (prestatie)druk en deadlines. Dit resulteert in stress en burn-outs. Hierin verliezen we de verbinding met de natuur. Wij geloven dat door de natuur terug in uw leven te integreren, u de pauze en rust zult vinden die u nodig heeft. Dit was het begin van de EdenShelter. Een tiny house die u helpt terug te gaan naar wat echt belangrijk is.

Onze ontwerpen zijn eenvoudig aan te passen aan de verschillende fasen in uw leven. De units kunnen namelijk transformeren door het openklappen van de zijwanden. Op deze manier kan de EdenShelter uitgebreid worden.

Werkwijze

Laten we elkaar leren kennen.

We zijn benieuwd naar uw project en ideeën! Leg ons uit hoe we ons modulaire bouwsysteem kunnen gebruiken om u te helpen uw dromen waar te maken.

We gaan in de ontwerpfase.

We beginnen met tekenen in nauwe dialoog met u. Na goedkeuring presenteren we onze renders aan u en maken we een gedetailleerd bouwbudget.

Laten we bouwen en plaatsen.

Wanneer we beginnen met de productie van uw EdenShelter, is uw inbreng essentieel. Zodra het klaar is, leveren en installeren we op locatie. Het enige dat u nu hoeft te doen, is kijken terwijl uw huis groeit.

Verander uw projecten. 

Wanneer je de noodzaak van verandering voelt; neem contact met ons op en we laten u verschillende opties zien om uw gebouw eenvoudig te laten transformeren naar uw nieuwe behoefte.

Prijs tiny house

Bent u benieuwd naar de prijs van tiny house? De kosten van een tiny house zijn erg afhankelijk van de gekozen afmeting, indeling en configuratie. Daarnaast zijn ook de aanvullende kosten voor fundering, aanleggen van nutsvoorzieningen en kraankosten per situatie verschillend. De kosten voor een compleet tiny house beginnen bij ca. €110.000 incl. 21% BTW. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een tiny house. Er zijn verschillende redenen waarom u hiervoor zou willen kiezen. Zo kan het zijn dat u alleen of met uw gezin bewuster wil gaan leven in een rustige omgeving. Of is dit voor u de oplossing voor de woningcrisis? Wellicht bent u op zoek naar een tiny house als mantelzorgwoning? Zo ziet u maar, een tiny house is een veelzijdige oplossing. Bekijk de voordelen van onze tiny houses: de EdenShelters!

Tiny house modern

De moderne tiny houses van EdenShelters zijn een slimme mix van stijl en gemak. Deze kant-en-klare huizen zijn snel te plaatsen, van het platteland tot de stad. Ze zien er niet alleen goed uit, maar zijn ook gemaakt met oog voor het milieu. In een EdenShelter heb je alles wat je nodig hebt in een compacte ruimte, perfect voor een eenvoudige en comfortabele levensstijl. Het is ideaal voor mensen die klein maar fijn willen wonen, met alle moderne gemakken binnen handbereik.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over EdenShelters? Bel of mail Jan, hij helpt u graag verder met:

  • projectadvies op maat
  • bezoek demo model
  • vrijblijvende offerte

+31 (0) 488 44 28 76
+31 (0) 6 29 16 58 43
info@edenbv.nl

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Waar in Nederland kun je wonen in een tiny house?

In Nederland mag je niet zomaar overal in een tiny house wonen. Toch breiden de mogelijkheden behoorlijk uit. Zo zijn er verschillende tiny house projecten waar een wijk bestaat uit tiny houses. Steeds meer zijn dit locaties waar permanent of voor een langere periode tiny houses mogen worden geplaatst.

Wat kost een tiny house in Nederland?

De kosten van een tiny house zijn erg afhankelijk van de gekozen afmeting, indeling en configuratie. Daarnaast zijn ook de aanvullende kosten voor fundering, aanleggen van nutsvoorzieningen en kraankosten per situatie verschillend. De kosten voor een compleet tiny house beginnen bij ca. €110.000 incl. 21% BTW.

Hoe lang mag je wonen in een tiny house?

Per locatie is de plaatsingsduur van een tiny house verschillend. Er worden steeds meer locaties ontwikkelt, waarbij de looptijd van de plaatsing ook langer wordt. Zo zijn er al diverse wijken waar tiny houses worden geplaatst voor permanente bewoning, zonder eindtijd.

Hoe kom je aan grond voor een tiny house?

Op diverse locaties in Nederland worden nieuwe initiatieven gestart voor het plaatsen van tiny houses. Vaak is het mogelijk om hier een inschrijving te doen, om kans te maken op een perceel waarop een eigen tiny house kan worden geplaatst.

wat kost een tiny houses

De kosten van een tiny house zijn erg afhankelijk van de gekozen afmeting, indeling en configuratie. Daarnaast zijn ook de aanvullende kosten voor fundering, aanleggen van nutsvoorzieningen en kraankosten per situatie verschillend. De kosten voor een compleet tiny house beginnen bij ca. €110.000 incl. 21% BTW.

Tiny huis

In een tijd waarin duurzaamheid centraal staat, bieden de tiny houses van EdenShelters een perfecte harmonie tussen milieubewustzijn en modern comfort. Deze compacte woningen zijn ontworpen met oog voor detail, waarbij elke vierkante meter optimaal wordt benut. Ze zijn niet alleen een toonbeeld van efficiëntie en minimalisme, maar ook van duurzame bouwpraktijken. Met een EdenShelters tiny huis kiest u voor een lagere ecologische voetafdruk, zonder in te leveren op levenskwaliteit.

Tiny huis kopen

Het kopen van een tiny huis bij EdenShelters betekent kiezen voor een eenvoudiger, betaalbaarder en duurzamer leven. Onze aanpak is gericht op maatwerk en flexibiliteit, zodat elk tiny huis perfect aansluit bij uw persoonlijke wensen en levensstijl. wij maken het mogelijk. Neem de stap naar een bewuster leven en ontdek de voordelen van wonen in een tiny huis van EdenShelters.

Op zoek naar meer inspiratie en technische informatie? Download de whitepaper met alle specificaties!

"*" geeft vereiste velden aan

Wij nemen na het downloaden contact met u op.