Eerlijk. Krachtig. Puur.

Tuinkantoor: een productiviteitsoase in uw tuin

Bent u op zoek naar een plek die zowel uw creativiteit als productiviteit stimuleert? Overweeg een tuinkantoor van EdenShelter. Deze ruimtes zijn ontworpen met een minimalistische architectuur en een duurzaam interieur, perfect om uw concentratie te verhogen. Met een EdenShelter tuinkantoor, speciaal ingericht voor mentale rust, kunt u ongestoord werken, omgeven door stijlvolle architectuur, natuurlijk licht, en milieuvriendelijke materialen.

EdenShelter: uw kant-en-klaar tuinkantoor

Ontdek het gemak van een prefab tuinkantoor met de EdenShelters. Deze kant-en-klare oplossingen zijn snel te installeren en ideaal voor wie een flexibele werkplek in de tuin wenst. Onze fabrieksgemaakte tuinkantoren zijn van hoogwaardige kwaliteit met een snelle installatietijd, zodat u binnen no time kunt genieten van uw nieuwe tuinkantoor.

Een volledig uitgerust en geïsoleerd tuinkantoor

Elk tuinkantoor van EdenShelter is volledig uitgerust met zorgvuldig geselecteerde meubels, die maximaal comfort en functionaliteit garanderen. Dankzij de hoogwaardige isolatie bieden onze tuinkantoren een comfortabele werkomgeving gedurende alle seizoenen, ideaal voor iedereen die een rustige en aangename werkplek midden in de natuur zoekt.

De visie achter EdenShelters: een natuurlijke werkomgeving

In een hectische wereld vol stress en strakke deadlines, biedt een EdenShelter tuinkantoor een verademing. Wij geloven in het belang van een nauwe verbinding met de natuur. Onze tuinkantoren zijn ontworpen om u de rust te bieden die essentieel is voor uw werk, terwijl ze flexibel genoeg zijn om mee te groeien met uw veranderende behoeften.

Ontdek uw ideale tuinkantoor

Geïnteresseerd in een EdenShelter als uw tuinkantoor? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te verkennen. Samen realiseren we uw droom van een duurzaam, geïsoleerd tuinkantoor.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over EdenShelters? Bel of mail Jan, hij helpt u graag verder met:

  • projectadvies op maat
  • bezoek demo model
  • vrijblijvende offerte

+31 (0) 488 44 28 76
+31 (0) 6 29 16 58 43
info@edenbv.nl

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Wat kost een kantoor in de tuin?

De kosten van een tuinkantoor zijn erg afhankelijk van de gekozen afmeting, indeling en configuratie. Daarnaast zijn ook de aanvullende kosten voor fundering, aanleggen van nutsvoorzieningen en kraankosten per situatie verschillend. De kosten voor een compleet tuinkantoor beginnen bij ca. €70.000 incl. 21% BTW.

Is een tuinkantoor aftrekbaar?

Een tuinkantoor is aftrekbaar als het losstaat van uw woning. Ook moet er sanitaire voorziening aanwezig zijn. Daarbij komt dat er 70% van de ondernemingskosten in de werkruimte gemaakt moeten zijn.

Wat kost prefab tuinhuis?

De kosten van een prefab tuinhuis zijn erg afhankelijk van de gekozen afmeting, indeling en configuratie. Daarnaast zijn ook de aanvullende kosten voor fundering, aanleggen van nutsvoorzieningen en kraankosten per situatie verschillend. De kosten voor een compleet prefab tuinhuis beginnen bij ca. €70.000 incl. 21% BTW.

Heb je een vergunning nodig voor een tuinkantoor?

Of er een vergunning nodig is voor een tuinkantoor is per gemeente verschillend. Alvorens een tuinkantoor aan te schaffen is het verstandig om de mogelijkheden binnen uw gemeente te onderzoeken.

Op zoek naar meer inspiratie en technische informatie? Download de whitepaper met alle specificaties!

"*" geeft vereiste velden aan

Wij nemen na het downloaden contact met u op.