Eerlijk. Krachtig. Puur.

EdenShelter als vakantiewoning

 

Zoekt u een unieke vakantiebeleving? Ontdek de EdenShelter tiny houses als uw ideale vakantiewoning. Deze mobiele woningen bieden u de vrijheid om zelf de locatie te kiezen. Verhuizen naar een nieuwe bestemming? Met onze verplaatsbare EdenShelters is dit een fluitje van een cent. Realiseer uw vakantiedromen met een EdenShelter!

EdenShelter: uw mobiele zomerhuisje of vakantiehuisje

Onze EdenShelters zijn een snelle, flexibele oplossing voor uw vakantieverblijf. Deze modulaire units zijn volledig afgewerkt en klaar om in te wonen. Gefabriceerd in onze eigen werkplaats, garanderen wij topkwaliteit en afwerking. Geniet van een perfecte afwerking met een snelle oplevering, tegen een betaalbare prijs.

Installatie binnen één dag

Uw EdenShelter vakantiewoning is binnen één dag geïnstalleerd. Afhankelijk van het ontwerp, duurt de plaatsing slechts enkele uren. Dankzij de prefab afwerking is er minimale overlast op locatie. Zo geniet u snel van uw nieuwe vakantieverblijf!

De ontwerpen van de vakantiewoning

Een compleet uitgeruste energieneutrale vakantiewoning

Elke EdenShelter biedt een complete ervaring. Meubels voor woonkamer, keuken en badkamer zijn inbegrepen. Het unieke design zorgt voor een rustgevende en stijlvolle sfeer. Het tweepersoonsbed transformeert eenvoudig in een gezellige bank, perfect voor ontspanning bij de open haard of het grote raam.

De locatie van uw energieneutrale vakantiewoning is geheel aan u. Of het nu aan zee is, in een modern vakantiepark, op een natuurcamping, in de Ardennen of aan de rand van een veld, met de EdenShelter bereikt u eenvoudig uw droomlocatie.

Het ontstaan van de EdenShelter als vakantiewoning

In onze huidige maatschappij, vol druk en deadlines, biedt de EdenShelter een ontsnapping. Deze natuurhuisjes brengen u terug naar wat echt belangrijk is. Onze duurzame vakantiewoningen zijn ontworpen om aan te passen aan verschillende levensfases. Uw EdenShelter kan in de toekomst eenvoudig uitgebreid worden met extra modules.

Werkwijze

Laten we elkaar leren kennen.

We zijn benieuwd naar uw project en ideeën! Leg ons uit hoe we ons modulaire bouwsysteem kunnen gebruiken om u te helpen uw dromen waar te maken.

We gaan in de ontwerpfase.

We beginnen met tekenen in nauwe dialoog met u. Na goedkeuring presenteren we onze renders aan u en maken we een gedetailleerd bouwbudget.

Laten we bouwen en plaatsen.

Wanneer we beginnen met de productie van uw EdenShelter, is uw inbreng essentieel. Zodra het klaar is, leveren en installeren we op locatie. Het enige dat u nu hoeft te doen, is kijken terwijl uw huis groeit.

Verander uw projecten. 

Wanneer je de noodzaak van verandering voelt; neem contact met ons op en we laten u verschillende opties zien om uw gebouw eenvoudig te laten transformeren naar uw nieuwe behoefte.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over EdenShelters? Bel of mail Jan, hij helpt u graag verder met:

  • projectadvies op maat
  • bezoek demo model
  • vrijblijvende offerte

+31 (0) 488 44 28 76
+31 (0) 6 29 16 58 43
info@edenbv.nl

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoeveel kost een vakantiehuisje kopen?

De kosten van een vakantiehuisje zijn erg afhankelijk van de gekozen afmeting, indeling en configuratie. Daarnaast zijn ook de aanvullende kosten voor fundering, aanleggen van nutsvoorzieningen en kraankosten per situatie verschillend. De kosten voor een compleet vakantiehuisje beginnen bij ca. €110.000 incl. 21% BTW.

Kun je een hypotheek krijgen voor een vakantiewoning?

Er zijn verschillende hypotheek verstrekkers die een hypotheek bieden voor een vakantiewoning. Wij helpen u graag om uw droom waar te maken!

Hoe waardevast is een vakantiewoning?

Een EdenShelter is een gedegen investering voor de toekomst. Door het gebruik van een hoogwaardige constructie, duurzame materialen en de mogelijkheid tot het verplaatsen van de cabin, maakt een EdenShelter een waardevast investering.

Is investeren in vakantiewoning verstandig?

Het rendement op een eigen vakantiewoning is afhankelijk van een aantal factoren zoals de locatie en de verhouding tussen verhuur en eigen gebruik. Doorgaans wordt op de verhuur van een vakantiewoning een mooi rendement gemaakt, wat een vakantiewoning een interessante investering maakt.

Op zoek naar meer inspiratie en technische informatie? Download de whitepaper met alle specificaties!

"*" geeft vereiste velden aan

Wij nemen na het downloaden contact met u op.