Eerlijk. Krachtig. Puur.

EdenShelter als vakantiewoning

 

Bent u op zoek naar een vakantiewoning? Een tiny house als vakantiewoning is ideaal. U kunt zelf bepalen waar u de woning plaatst. Wilt u naar een andere locatie verhuizen? Geen probleem! Onze EdenShelters zijn eenvoudig te verplaatsen. Laat uw dromen uitkomen met een EdenShelter vakantiewoning!

EdenShelter als zomerhuisje of vakantiehuisje

Onze EdenShelters zijn een snelle en mobiele oplossing voor een vakantiewoning. Een compleet afgewerkte modulaire unit om in te wonen en tot rust te komen. Doordat de tiny houses in onze eigen fabriek gemaakt worden, kunnen wij de meest hoogwaardige afwerking garanderen. Een perfect afwerkingsniveau, maar toch met een korte doorloopperiode. Dit stelt ons in staat om de prijs in de hand te houden.

De vakantiewoning wordt in één dag geïnstalleerd. Afhankelijk van het ontwerp duurt de plaatsing enkele uren tot maximaal 1 werkdag. Doordat de EdenShelters prefab afgewerkt zijn, wordt de overlast op de bouwplaats tot een minimum beperkt. Zo kunt u binnen no-time gebruikmaken en genieten van uw nieuwe vakantiewoning!

De ontwerpen van de vakantiewoning

Een volledig uitgeruste recreatiewoning

De EdenShelters bieden een totaalervaring. Alle meubels voor de woonkamer, keuken en badkamer zijn inbegrepen in de vakantiewoning. Het unieke ontwerp zorgt voor een ultieme beleving van rust en design. Zo kan het tweepersoonsbed gemakkelijk omgezet worden in een gezellige bank met uitzicht op de open haard of het grote raam.

Het enige waar u over na hoeft te denken is de locatie. Door de mobiliteit van onze EdenShelters is uw droomlocatie eenvoudig te bereiken. Dus waar zet u uw vakantiewoning neer? Aan de zee, een modern vakantiepark, een natuurlijke camping, diep in de Ardennen of een bos, aan de rand van een veld? Laat uw droom uitkomen!

Het ontstaan van de EdenShelter als gastenverblijf

Tegenwoordig zit de samenleving in een oneindige lus van (prestatie)druk en deadlines. Dit resulteert in stress en burn-outs. Hierin verliezen we de verbinding met de natuur. Wij geloven dat door de natuur terug in uw leven te integreren, u de pauze en rust zult vinden die u nodig heeft. Dit was het begin van de EdenShelter natuurhuisjes. Een duurzame vakantiewoning die u helpt terug te gaan naar wat echt belangrijk is.

Onze ontwerpen zijn eenvoudig aan te passen aan de verschillende fasen in uw leven. In de ontwerpfase van uw nieuwbouw vakantiewoning kunnen we rekening houden met uw toekomstplannen. Zo kunnen we uw EdenShelter zo bouwen, dat deze op termijn te vergroten is met één of meerdere modules. Op deze manier kan de EdenShelter in de toekomst eenvoudig uitgebreid worden.

Werkwijze

Laten we elkaar leren kennen.

We zijn benieuwd naar uw project en ideeën! Leg ons uit hoe we ons modulaire bouwsysteem kunnen gebruiken om u te helpen uw dromen waar te maken.

We gaan in de ontwerpfase.

We beginnen met tekenen in nauwe dialoog met u. Na goedkeuring presenteren we onze renders aan u en maken we een gedetailleerd bouwbudget.

Laten we bouwen en plaatsen.

Wanneer we beginnen met de productie van uw EdenShelter, is uw inbreng essentieel. Zodra het klaar is, leveren en installeren we op locatie. Het enige dat u nu hoeft te doen, is kijken terwijl uw huis groeit.

Verander uw projecten. 

Wanneer je de noodzaak van verandering voelt; neem contact met ons op en we laten u verschillende opties zien om uw gebouw eenvoudig te laten transformeren naar uw nieuwe behoefte.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over EdenShelters? Bel of mail Jan, hij helpt u graag verder met:

  • projectadvies op maat
  • bezoek demo model
  • vrijblijvende offerte

+31 (0) 488 44 28 76
+31 (0) 6 29 16 58 43
info@edenbv.nl

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoeveel kost een vakantiehuisje kopen?

De kosten van een vakantiehuisje zijn erg afhankelijk van de gekozen afmeting, indeling en configuratie. Daarnaast zijn ook de aanvullende kosten voor fundering, aanleggen van nutsvoorzieningen en kraankosten per situatie verschillend. De kosten voor een compleet vakantiehuisje beginnen bij ca. €110.000 incl. 21% BTW.

Kun je een hypotheek krijgen voor een vakantiewoning?

Er zijn verschillende hypotheek verstrekkers die een hypotheek bieden voor een vakantiewoning. Wij helpen u graag om uw droom waar te maken!

Hoe waardevast is een vakantiewoning?

Een EdenShelter is een gedegen investering voor de toekomst. Door het gebruik van een hoogwaardige constructie, duurzame materialen en de mogelijkheid tot het verplaatsen van de cabin, maakt een EdenShelter een waardevast investering.

Is investeren in vakantiewoning verstandig?

Het rendement op een eigen vakantiewoning is afhankelijk van een aantal factoren zoals de locatie en de verhouding tussen verhuur en eigen gebruik. Doorgaans wordt op de verhuur van een vakantiewoning een mooi rendement gemaakt, wat een vakantiewoning een interessante investering maakt.

Op zoek naar meer inspiratie en technische informatie? Download de whitepaper met alle specificaties!

"*" geeft vereiste velden aan

Wij nemen na het downloaden contact met u op.