Eerlijk. Krachtig. Puur.

Exclusieve tuinhuizen

 

Bent u op zoek naar een luxe tuinhuis dat meer biedt dan alleen opbergruimte? EdenShelters biedt exclusieve tuinhuizen die perfect dienen als aanvulling op uw zwembad of tuin. Elk tuinhuis is ontworpen om te functioneren als een volwaardige woon- en leefruimte, ideaal voor ontspanning na een zwemsessie of gewoon om te genieten van het buitenleven.

Creëer uw eigen privéoase met EdenShelters

Met een exclusief tuinhuis van EdenShelters transformeert u uw tuin in een privéoase. Onze tuinhuizen, volledig uitgerust en instapklaar, bieden een luxe escape waar u het hele jaar door kunt genieten van het ultieme vakantiegevoel, gewoon bij u thuis.

Snel, duurzaam en flexibel: de voordelen van EdenShelters tuinhuizen

Onze tuinhuizen zijn gemaakt van duurzame houtskeletbouw en worden geprefabriceerd in onze eigen fabriek, wat een hoogwaardige afwerking garandeert. De modulaire opbouw zorgt voor flexibiliteit in ontwerp en uitbreiding, terwijl de snelle installatie binnen één dag mogelijk is zonder significante overlast.

De ontwerpen van exclusieve tuinhuizen

Een volledig uitgeruste woonervaring

Elk EdenShelter tuinhuis wordt compleet geleverd met meubilair voor de woonkamer, keuken en badkamer. Het unieke design en de doordachte inrichting zorgen voor een optimale ervaring van comfort, luxe en rust.

Het ontstaan van de EdenShelter

Tegenwoordig zit de samenleving in een oneindige lus van (prestatie)druk en deadlines. Dit resulteert in stress en burn-outs. Hierin verliezen we de verbinding met de natuur. Wij geloven dat door de natuur terug in uw leven te integreren, u de pauze en rust zult vinden die u nodig heeft. Dit was het begin van de EdenShelter. Een luxe bijgebouw op maat die u helpt terug te gaan naar wat echt belangrijk is.

Onze ontwerpen zijn eenvoudig aan te passen aan de verschillende fasen in uw leven. In de ontwerpfase kunnen we rekening houden met uw toekomstplannen. Zo kunnen we uw EdenShelter zo bouwen, dat deze op termijn te vergroten is met één of meerdere modules. Op deze manier kan de EdenShelter in de toekomst eenvoudig uitgebreid worden.

Wat kost een luxe tuinhuis?

De prijzen voor een luxe tuinhuis zijn erg afhankelijk van de bouwwijze en het beoogde gebruik. Een luxe tuinhuis voor alleen opslag en/of een loungegedeelte begint al bij 10.000 euro. Een compleet ingericht tuinhuis met keuken, sanitair en installaties kosten meestal meer dan 40.000 euro.

Kan je wonen in een tuinhuis?

Ja, u kunt wonen in een tuinhuis als dit voldoet aan de woonnormen. Onze EdenShelters zijn ontworpen om als volwaardige woningen te dienen, compleet met alle benodigde voorzieningen en op maat gemaakt voor uw tuin. Of u nu een mantelzorgwoning of een gastenverblijf nodig heeft, wij bieden een passende oplossing.

Kun je een Tiny House in je tuin zetten?

Ja, het is mogelijk om een Tiny House in uw tuin te plaatsen, afhankelijk van de lokale bouwvoorschriften en bestemmingsplannen. Onze modulaire EdenShelters zijn speciaal ontworpen om als Tiny House te functioneren, met aandacht voor duurzaamheid en optimalisatie van de beschikbare ruimte. Wij helpen graag met het verkrijgen van de benodigde vergunningen en zorgen ervoor dat uw nieuwe Tiny House naadloos aansluit bij uw tuin en wensen.

Op zoek naar meer inspiratie en technische informatie? Download de whitepaper met alle specificaties!

"*" geeft vereiste velden aan

Wij nemen na het downloaden contact met u op.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over EdenShelters? Bel of mail Jan, hij helpt u graag verder met:

  • projectadvies op maat
  • bezoek demo model
  • vrijblijvende offerte

+31 (0) 488 44 28 76
+31 (0) 6 29 16 58 43
info@edenbv.nl

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan