Eerlijk. Krachtig. Puur.

Gastenverblijf tuin

 

Geniet van de unieke sfeer van een eigen gastenverblijf in uw tuin. Met EdenShelter tovert u uw buitenruimte om in een charmante gastenverblijf, ideaal voor gasten die een langdurig verblijf zoeken in een rustgevende omgeving. Onze modulaire tiny houses zijn niet alleen stijlvol en comfortabel, maar ook volledig in harmonie met de natuur, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor uw gastenverblijf in de tuin.

Snel en efficiënt gastenverblijf in de tuin laten bouwen

De EdenShelters zijn een uitkomst voor wie snel een gastenverblijf in de tuin wil bouwen. Deze kant-en-klare, modulaire units worden in onze eigen fabriek geproduceerd en staan garant voor een superieure kwaliteit en afwerking. Met een efficiënte installatieproces en minimale overlast is uw nieuwe gastenverblijf binnen de kortste keren operationeel.

Kies de ideale locatie voor uw gastenverblijf

De mobiliteit van de EdenShelters stelt u in staat om de perfecte locatie voor uw B&B-tuinhuis te kiezen. Of u nu kiest voor een plek bij een meer, in een bos, aan de rand van een veld, of zelfs op een stadsdak, u heeft de vrijheid om de ideale setting voor uw gastenverblijf te realiseren.

De ontwerpen van de gastenverblijf tuin

Duurzaam en toekomstgericht

Onze filosofie om de verbinding met de natuur te herstellen speelt een cruciale rol in elk ontwerp van onze gastenverblijven. In een wereld waar stress en burn-outs een steeds grotere rol spelen, bieden onze EdenShelters een vredige toevluchtsoord. Bovendien zijn ze ontworpen om mee te groeien met uw toekomstige behoeften en kunnen gemakkelijk uitgebreid worden met extra modules.

Gastenverblijf tuin kosten

Bij EdenShelter begrijpen we het belang van duidelijkheid in kosten. Wij bieden daarom een transparant overzicht van de kosten voor het bouwen van een gastenverblijf in uw tuin, zodat u zonder verrassingen de juiste beslissing kunt nemen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Heb je een vergunning nodig voor een gastenverblijf?

Of een vergunning nodig is, hangt af van de grootte, locatie, en het bestemmingsplan. Meestal is een vergunning vereist als het groter is dan 30 m² of als het als permanente woning dient. Neem contact op met de gemeente voor specifieke regels.

Is een houten huis goedkoper?

Houten huizen kunnen goedkoper zijn vanwege lagere materiaalkosten en kortere bouwtijden. Onderhoudskosten kunnen echter hoger zijn. Het is belangrijk om een gedetailleerde kostenvergelijking te maken.

Wat is een gastenverblijf?

Een gastenverblijf is een zelfstandig gebouw of een deel van een huis voor tijdelijke gasten. Het bevat meestal een slaapkamer, badkamer en soms een keuken. Het kan gebruikt worden voor bezoekers of verhuur.

Hoe groot mag een gastenverblijf zijn?

De maximale grootte van een gastenverblijf hangt af van lokale bouwvoorschriften en het bestemmingsplan. Over het algemeen is een vergunningvrij gastenverblijf maximaal 30 m². Raadpleeg de gemeente voor specifieke regels en uitzonderingen.

Op zoek naar meer inspiratie en technische informatie? Download de whitepaper met alle specificaties!

"*" geeft vereiste velden aan

Wij nemen na het downloaden contact met u op.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over EdenShelters? Bel of mail Jan, hij helpt u graag verder met:

  • projectadvies op maat
  • bezoek demo model
  • vrijblijvende offerte

+31 (0) 488 44 28 76
+31 (0) 6 29 16 58 43
info@edenbv.nl

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan