Eerlijk. Krachtig. Puur.

Houten gastenverblijf kopen bij EdenShelters

Zoekt u naar een unieke en natuurlijke uitstraling voor uw gastenverblijf? EdenShelters biedt de perfecte oplossing met onze houten gastenverblijven die een ideale mix van rustieke charme en moderne voorzieningen combineren. Ideaal voor gasten die verlangen naar een authentieke ervaring in harmonie met de natuur. Kies voor kwaliteit en duurzaamheid; kies voor een houten gastenverblijf van EdenShelters.

Waarom kiezen voor een houten gastenverblijf van EdenShelters?

Onze EdenShelters zijn de ideale keuze als u overweegt een houten gastenverblijf aan te schaffen. Vervaardigd in onze eigen fabriek, garanderen wij een superieure kwaliteit en duurzaamheid. Dankzij een efficiënte installatieproces is uw nieuwe houten gastenverblijf snel operationeel met minimale overlast.

Volledig uitgeruste houten gastenverblijven

Elk houten gastenverblijf van EdenShelter is volledig uitgerust met stijlvolle meubels en voorzieningen voor de woonkamer, keuken en badkamer. Het unieke ontwerp en gebruik van natuurlijke materialen zorgen voor een rustgevende, stijlvolle omgeving die uw gasten het comfort van thuis biedt, weg van huis.

Kies uw ideale locatie

De flexibiliteit van onze EdenShelters betekent dat u de perfecte locatie kunt kiezen voor uw houten gastenverblijf. Of u nu een idyllische plek bij een meer wenst, midden in een bos, of zelfs in een stedelijke omgeving, onze modulaire gastenverblijven passen zich aan uw specifieke wensen aan.

De ontwerpen van de gastenverblijven

De filosofie van EdenShelters

In een tijd van alomtegenwoordige stress en hectiek bieden onze EdenShelters een vredige terugtrekplek. Wij streven ernaar de verbinding met de natuur te herstellen, een essentieel element voor welzijn en ontspanning. Dit principe vormt de basis van elk ontwerp dat wij creëren voor onze houten gastenverblijven.

Een toekomstbestendige keuze

Onze houten gastenverblijven zijn ontworpen om mee te groeien met uw behoeften. Ze zijn eenvoudig aan te passen en kunnen uitgebreid worden met extra modules, zodat uw gastenverblijf altijd de juiste ruimte en functionaliteit biedt, nu en in de toekomst.

Kosten Gastenverblijf

Bij EdenShelters bieden we gastenverblijven aan al vanaf €20.000, met een breed scala aan personalisatie-opties om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Van eenvoudige modellen tot volledig uitgeruste modules, onze gastenverblijven combineren functionaliteit met stijl. Voor wie op zoek is naar een volledig sleutelklare oplossing, bieden we ook modules met alle voorzieningen voor een luxe verblijf. Zo kunnen we de cabins uitrusten met een complete keuken, badkamer, wellness en diverse interieurdelen. Neem contact op voor meer informatie en een offerte op maat.

Heb je een vergunning nodig voor een gastenverblijf?

Of een vergunning nodig is, hangt af van de grootte, locatie, en het bestemmingsplan. Meestal is een vergunning vereist als het groter is dan 30 m² of als het als permanente woning dient. Neem contact op met de gemeente voor specifieke regels.

Is een houten huis goedkoper?

Houten huizen kunnen goedkoper zijn vanwege lagere materiaalkosten en kortere bouwtijden. Onderhoudskosten kunnen echter hoger zijn. Het is belangrijk om een gedetailleerde kostenvergelijking te maken.

Wat is een gastenverblijf?

Een gastenverblijf is een zelfstandig gebouw of een deel van een huis voor tijdelijke gasten. Het bevat meestal een slaapkamer, badkamer en soms een keuken. Het kan gebruikt worden voor bezoekers of verhuur.

Hoe groot mag een gastenverblijf zijn?

De maximale grootte van een gastenverblijf hangt af van lokale bouwvoorschriften en het bestemmingsplan. Over het algemeen is een vergunningvrij gastenverblijf maximaal 30 m². Raadpleeg de gemeente voor specifieke regels en uitzonderingen.

Op zoek naar meer inspiratie en technische informatie? Download de whitepaper met alle specificaties!

"*" geeft vereiste velden aan

Wij nemen na het downloaden contact met u op.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over EdenShelters? Bel of mail Jan, hij helpt u graag verder met:

  • projectadvies op maat
  • bezoek demo model
  • vrijblijvende offerte

+31 (0) 488 44 28 76
+31 (0) 6 29 16 58 43
info@edenbv.nl

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan