Eerlijk. Krachtig. Puur.

Kantoorunit kopen: een geïsoleerd tuinkantoor dat luxe en comfort biedt

Bent u op zoek naar een inspirerende ruimte die zowel uw creativiteit als productiviteit stimuleert? Overweeg dan het kopen van een kantoorunit bij EdenShelters. Onze geïsoleerde tuinkantoren zijn ontworpen om een minimalistische architectuur te combineren met een duurzaam interieur, wat een rustige en afleidingsvrije omgeving creëert. Hierdoor kunt u zich volledig concentreren op uw werk. De prachtige architectuur, het overvloedige natuurlijke licht, en de duurzame bouwmaterialen maken van onze kantoorunits de perfecte omgeving voor het verbeteren van uw productiviteit en creativiteit. Kies voor een EdenShelter en haal het beste uit uzelf in uw eigen luxe kantoorunit in de tuin.

EdenShelter: uw ideale oplossing voor een kantoorunit kopen

Onze EdenShelters bieden een optimale balans tussen werk en ontspanning en zijn de perfecte keuze voor wie een geïsoleerd tuinkantoor zoekt. Deze volledig afgewerkte, modulaire units worden gefabriceerd in onze eigen fabriek, waardoor wij een hoge kwaliteit en snelle levering kunnen garanderen zonder in te boeten op de afwerkingsgraad.

De installatie van uw tuinkantoor is binnen slechts één dag gerealiseerd. Dankzij onze efficiënte prefab aanpak wordt overlast geminimaliseerd, zodat u snel kunt beginnen met genieten van uw nieuwe werkplek.

Een volledig uitgerust tuinkantoor met toilet

Elke kantoorunit die u bij ons koopt, biedt een complete ervaring. Onze tuinkantoren zijn niet alleen voorzien van alle noodzakelijke meubels, maar hebben ook het comfort van een ingebouwd toilet. Dit biedt extra gemak en zorgt ervoor dat u ongestoord kunt werken in de privacy van uw eigen tuin.

De mobiliteit van onze EdenShelters betekent dat uw droomlocatie gemakkelijk haalbaar is. Waar u ook besluit uw kantoor te plaatsen, met EdenShelter is het mogelijk.

De filosofie achter EdenShelters

In de hedendaagse drukke maatschappij biedt een kantoorunit van EdenShelter een welkome ontsnapping. Onze tuinkantoren versterken uw verbinding met de natuur, bieden een rustige omgeving, en helpen bij het verminderen van stress. EdenShelter is ontstaan uit de behoefte om terug te keren naar wat echt belangrijk is in het leven.

Onze ontwerpen zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan uw veranderende behoeften. Of u nu uitbreidingsplannen heeft of gewoon een rustige en geïsoleerde plek nodig heeft om effectief te kunnen werken, EdenShelter past zich aan uw levensfase aan.

Wat kost een kantoor in de tuin?

De kosten van een tuinkantoor zijn erg afhankelijk van de gekozen afmeting, indeling en configuratie. Daarnaast zijn ook de aanvullende kosten voor fundering, aanleggen van nutsvoorzieningen en kraankosten per situatie verschillend. De kosten voor een compleet tuinkantoor beginnen bij ca. €70.000 incl. 21% BTW.

Is een tuinkantoor aftrekbaar?

Een tuinkantoor is aftrekbaar als het losstaat van uw woning. Ook moet er sanitaire voorziening aanwezig zijn. Daarbij komt dat er 70% van de ondernemingskosten in de werkruimte gemaakt moeten zijn.

Wat kost prefab tuinhuis?

De kosten van een prefab tuinhuis zijn erg afhankelijk van de gekozen afmeting, indeling en configuratie. Daarnaast zijn ook de aanvullende kosten voor fundering, aanleggen van nutsvoorzieningen en kraankosten per situatie verschillend. De kosten voor een compleet prefab tuinhuis beginnen bij ca. €70.000 incl. 21% BTW.

Heb je een vergunning nodig voor een tuinkantoor?

Of er een vergunning nodig is voor een tuinkantoor is per gemeente verschillend. Alvorens een tuinkantoor aan te schaffen is het verstandig om de mogelijkheden binnen uw gemeente te onderzoeken.

Op zoek naar meer inspiratie en technische informatie? Download de whitepaper met alle specificaties!

"*" geeft vereiste velden aan

Wij nemen na het downloaden contact met u op.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over EdenShelters? Bel of mail Jan, hij helpt u graag verder met:

  • projectadvies op maat
  • bezoek demo model
  • vrijblijvende offerte

+31 (0) 488 44 28 76
+31 (0) 6 29 16 58 43
info@edenbv.nl

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan