Eerlijk. Krachtig. Puur.

Luxe tiny house kopen bij EdenShelters

 Steeds meer mensen kiezen ervoor om te wonen in een tiny house vanwege de talrijke voordelen. Of u nu kiest voor een minimalistische levensstijl, een oplossing zoekt voor de woningcrisis, of een comfortabele mantelzorgwoning nodig heeft, onze luxe tiny houses van EdenShelters bieden een veelzijdige en stijlvolle oplossing. Ontdek wat onze EdenShelters voor u kunnen betekenen!

EdenShelters: uw snelle en flexibele oplossing

Onze EdenShelters zijn ontworpen als een snelle en flexibele oplossing voor uw huisvestingsbehoeften. Deze modulaire units worden in onze eigen fabriek geproduceerd, waardoor we een hoogwaardige afwerking kunnen garanderen. Geniet van een uitstekend afwerkingsniveau met een snelle doorloop, waardoor we de kosten efficiënt beheersen.

De installatie van onze tiny houses is verrassend snel en kan binnen één dag voltooid zijn, afhankelijk van het gekozen ontwerp. Dankzij de prefab afwerking wordt overlast op locatie geminimaliseerd, zodat u snel kunt beginnen met genieten van uw nieuwe luxe tiny house.

 

Volledig uitgeruste luxe tiny houses

Elk EdenShelter is een totaalervaring. Onze tiny houses worden compleet geleverd met meubels voor de woonkamer, keuken en badkamer. Het unieke design van onze tiny houses biedt een perfecte combinatie van rust en modern ontwerp. Stel u voor dat u zich ontspant op een bed dat transformeert in een gezellige sofa, terwijl u geniet van het uitzicht door een groot raam of naar een knisperend haardvuur.

De mobiliteit van de EdenShelters maakt het eenvoudig om uw droomlocatie te kiezen en te bereiken. Of u nu verlangt naar een plekje bij een meer, in een bos, aan de rand van een veld, op een berg of zelfs op een stadsdak, met een luxe tiny house van EdenShelters wordt uw droom werkelijkheid.

De ontwerpen van de tiny houses

De filosofie achter EdenShelter luxe tiny houses

In een wereld vol druk en deadlines bieden onze tiny houses een toevluchtsoord waar u kunt ontsnappen aan de hectiek en weer in verbinding kunt komen met de natuur. EdenShelter begon als een visie om mensen te helpen terug te keren naar wat echt belangrijk is. Onze ontwerpen zijn flexibel en groeien met uw leven mee, met uitklapbare zijwanden die extra ruimte bieden wanneer nodig.

Werkwijze

Laten we elkaar leren kennen.

We zijn benieuwd naar uw project en ideeën! Leg ons uit hoe we ons modulaire bouwsysteem kunnen gebruiken om u te helpen uw dromen waar te maken.

We gaan in de ontwerpfase.

We beginnen met tekenen in nauwe dialoog met u. Na goedkeuring presenteren we onze renders aan u en maken we een gedetailleerd bouwbudget.

Laten we bouwen en plaatsen.

Wanneer we beginnen met de productie van uw EdenShelter, is uw inbreng essentieel. Zodra het klaar is, leveren en installeren we op locatie. Het enige dat u nu hoeft te doen, is kijken terwijl uw huis groeit.

Verander uw projecten. 

Wanneer je de noodzaak van verandering voelt; neem contact met ons op en we laten u verschillende opties zien om uw gebouw eenvoudig te laten transformeren naar uw nieuwe behoefte.

Waar in Nederland kun je wonen in een tiny house?

In Nederland mag je niet zomaar overal in een tiny house wonen. Toch breiden de mogelijkheden behoorlijk uit. Zo zijn er verschillende tiny house projecten waar een wijk bestaat uit tiny houses. Steeds meer zijn dit locaties waar permanent of voor een langere periode tiny houses mogen worden geplaatst.

Wat kost een tiny house in Nederland?

De kosten van een tiny house zijn erg afhankelijk van de gekozen afmeting, indeling en configuratie. Daarnaast zijn ook de aanvullende kosten voor fundering, aanleggen van nutsvoorzieningen en kraankosten per situatie verschillend. De kosten voor een compleet tiny house beginnen bij ca. €110.000 incl. 21% BTW.

Hoe lang mag je wonen in een tiny house?

Per locatie is de plaatsingsduur van een tiny house verschillend. Er worden steeds meer locaties ontwikkelt, waarbij de looptijd van de plaatsing ook langer wordt. Zo zijn er al diverse wijken waar tiny houses worden geplaatst voor permanente bewoning, zonder eindtijd.

Hoe kom je aan grond voor een tiny house?

Op diverse locaties in Nederland worden nieuwe initiatieven gestart voor het plaatsen van tiny houses. Vaak is het mogelijk om hier een inschrijving te doen, om kans te maken op een perceel waarop een eigen tiny house kan worden geplaatst.

Op zoek naar meer inspiratie en technische informatie? Download de whitepaper met alle specificaties!

"*" geeft vereiste velden aan

Wij nemen na het downloaden contact met u op.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over EdenShelters? Bel of mail Jan, hij helpt u graag verder met:

  • projectadvies op maat
  • bezoek demo model
  • vrijblijvende offerte

+31 (0) 488 44 28 76
+31 (0) 6 29 16 58 43
info@edenbv.nl

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan