Eerlijk. Krachtig. Puur.

Mantelzorgwoning plaatsen in uw tuin

De behoefte aan mantelzorgwoningen in tuinen groeit gestaag, gedreven door maatschappelijke veranderingen en de beperkte beschikbaarheid van conventionele ouderenzorg. Deze ontwikkeling is cruciaal niet alleen voor senioren maar ook voor jongvolwassenen met diverse behoeften zoals autisme, chronische ziekten, handicaps of psychische problemen. Het plaatsen van een mantelzorgwoning in uw tuin biedt de mogelijkheid tot een zelfstandig maar beveiligd leven. Ontdek de mogelijkheden met onze EdenShelters voor een vergunningsvrije mantelzorgwoning.

Zorgunit aan huis

Een zorgunit aan huis plaatsen biedt een praktische oplossing voor zorgbehoeften. Dit kan via aanpassingen aan het bestaande huis, een nieuwbouwproject, of door het plaatsen van een tijdelijke zorgunit. Omdat mantelzorg vaak een tijdelijk karakter heeft, zijn complete verbouwingen of nieuwbouw niet altijd de beste oplossing. Daarentegen bieden onze modulaire EdenShelters, die snel en met minimale overlast geplaatst kunnen worden, een esthetisch aantrekkelijke en huiselijke sfeer.

Snelle installatie en flexibele opties

Onze volledig afgewerkte modulaire EdenShelters worden in onze eigen fabriek geproduceerd met een garantie op hoogwaardige afwerking. Dit zorgt voor een snelle plaatsing – vaak binnen een dag – met minimale hinder. De prefab afwerking van de EdenShelters garandeert een vlotte integratie in uw tuin, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe mantelzorgwoning.

Op maat gemaakte ontwerpen

Elke EdenShelter wordt aangepast naar uw specifieke wensen en behoeften, resulterend in gedetailleerde 2D- en 3D-ontwerpen die elk aspect van uw toekomstige mantelzorgwoning tonen. Wij bieden inspirerende voorbeelden, maar staan altijd open voor aanpassingen en variaties om aan uw eisen te voldoen.

Mantelzorgwoning in tuin
Zorgunit aan huis

Compleet uitgeruste mantelzorgwoning

Onze EdenShelters bieden een totaaloplossing: alle meubels voor de woonkamer, keuken en badkamer zijn inbegrepen. Het moderne en unieke ontwerp van de EdenShelters creëert een ultieme ervaring van comfort en stijl.

Flexibiliteit en duurzaamheid

De mobiliteit van onze EdenShelters betekent dat bijna elke locatie – van uw tuin tot agrarisch beschikbare grond – gemakkelijk te benutten is. Bovendien zijn onze ontwerpen flexibel en aanpasbaar voor verschillende levensfasen, met mogelijkheden voor uitbreiding door extra modules toe te voegen, afhankelijk van veranderende behoeften in de toekomst.

Wat zijn de voorwaarden voor een mantelzorgwoning?

De belangrijkste voorwaarde om een mantelzorgwoning te plaatsen is dat er sprake moet zijn van intensieve mantelzorg.

Wie mag er in een mantelzorgwoning wonen?

Er mogen maximaal 2 mensen uit 1 huishouden in de mantelzorgwoning wonen. Daarvan moet er minstens één persoon mantelzorg ontvangen of verlenen.

Hoe lang mag een mantelzorgwoning blijven staan?

Met een vergunning mag de mantelzorgwoning maximaal 10 jaar blijven staan. Als er daarna nog steeds mantelzorg nodig is, mag de mantelzorgwoning blijven staan zolang nodig is.

Wat zijn de kosten van een mantelzorgwoning?

De kosten van een mantelzorgwoning zijn erg afhankelijk van de gekozen afmeting, indeling en configuratie. Daarnaast zijn ook de aanvullende kosten voor fundering, aanleggen van nutsvoorzieningen en kraankosten per situatie verschillend. De kosten voor een complete mantelzorgwoning beginnen bij ca. €110.000 incl. 21% BTW.

Op zoek naar meer inspiratie en technische informatie? Download de whitepaper met alle specificaties!

"*" geeft vereiste velden aan

Wij nemen na het downloaden contact met u op.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over EdenShelters? Bel of mail Jan, hij helpt u graag verder met:

  • projectadvies op maat
  • bezoek demo model
  • vrijblijvende offerte

+31 (0) 488 44 28 76
+31 (0) 6 29 16 58 43
info@edenbv.nl

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan