Eerlijk. Krachtig. Puur.

Prefab mantelzorgwoning prijzen

Bij EdenShelters begrijpen we hoe cruciaal de beslissing is om een prefab mantelzorgwoning aan te schaffen voor de zorg en het comfort van uw dierbaren. Onze kant-en-klare mantelzorgwoningen bieden de ideale combinatie van privacy en nabijheid—essentieel voor effectieve mantelzorg.

Prefab mantelzorgwoning kopen: een slimme keuze voor direct comfort

Wanneer u kiest voor een mantelzorgwoning van EdenShelters, investeert u in een kwalitatief hoogstaande en duurzame woning. Deze woningen zijn ontworpen om een warme en comfortabele leefomgeving te bieden, uitgerust met alle moderne gemakken. De prefab opzet zorgt voor minimale wachttijd, wat betekent dat onze woningen direct bewoonbaar zijn bij levering.

Kant-en-klare mantelzorgwoningen van EdenShelters

Elke prefab mantelzorgwoning van EdenShelters wordt samengesteld volgens uw specifieke wensen en eisen, met een duidelijke visualisatie in 2D en 3D. Dit zorgt ervoor dat u precies krijgt wat u voor ogen heeft. Ontdek diverse voorbeeldontwerpen op onze website die als inspiratie kunnen dienen voor uw eigen aanpassingen en wensen.

ontwerp mantelzorgwoning
prefab mantelzorgwoning

Kosten van een prefab mantelzorgwoning: transparant en betaalbaar

Wij zijn transparant over de kosten van onze mantelzorgwoningen. De prijzen starten vanaf €125.000, inclusief btw, voor een volledig functionele en direct bewoonbare woning. Dit bedrag garandeert een hoogwaardige woonoplossing, klaar om comfort en zorg te bieden aan uw naasten.

Waarom kiezen voor EdenShelters voor uw mantelzorgwoning?

  • Kwaliteit en duurzaamheid: Onze prefab mantelzorgwoningen zijn gebouwd met duurzame, hoogwaardige materialen die ontworpen zijn om lang mee te gaan.
  • Maatwerk: Iedere situatie is uniek, en daarom bieden wij aanpassingen op maat aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen.
  • Complete service: Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke realisatie, wij zorgen voor een zorgeloos proces.

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in een prefab mantelzorgwoning of wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten? Neem dan contact met ons op. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor uw situatie.

Werkwijze

Laten we elkaar leren kennen.

We zijn benieuwd naar uw project en ideeën! Leg ons uit hoe we ons modulaire bouwsysteem kunnen gebruiken om u te helpen uw dromen waar te maken.

We gaan in de ontwerpfase.

We beginnen met tekenen in nauwe dialoog met u. Na goedkeuring presenteren we onze renders aan u en maken we een gedetailleerd bouwbudget.

Laten we bouwen en plaatsen.

Wanneer we beginnen met de productie van uw EdenShelter, is uw inbreng essentieel. Zodra het klaar is, leveren en installeren we op locatie. Het enige dat u nu hoeft te doen, is kijken terwijl uw huis groeit.

Verander uw projecten. 

Wanneer je de noodzaak van verandering voelt; neem contact met ons op en we laten u verschillende opties zien om uw gebouw eenvoudig te laten transformeren naar uw nieuwe behoefte.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over EdenShelters? Bel of mail Jan, hij helpt u graag verder met:

  • projectadvies op maat
  • bezoek demo model
  • vrijblijvende offerte

+31 (0) 488 44 28 76
+31 (0) 6 29 16 58 43
info@edenbv.nl

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Wat zijn de voorwaarden voor een mantelzorgwoning?

De belangrijkste voorwaarde om een mantelzorgwoning te plaatsen is dat er sprake moet zijn van intensieve mantelzorg.

Wie mag er in een mantelzorgwoning wonen?

Er mogen maximaal 2 mensen uit 1 huishouden in de mantelzorgwoning wonen. Daarvan moet er minstens één persoon mantelzorg ontvangen of verlenen.

Hoe lang mag een mantelzorgwoning blijven staan?

Met een vergunning mag de mantelzorgwoning maximaal 10 jaar blijven staan. Als er daarna nog steeds mantelzorg nodig is, mag de mantelzorgwoning blijven staan zolang nodig is.

Wat zijn de kosten van een mantelzorgwoning?

De kosten van een mantelzorgwoning zijn erg afhankelijk van de gekozen afmeting, indeling en configuratie. Daarnaast zijn ook de aanvullende kosten voor fundering, aanleggen van nutsvoorzieningen en kraankosten per situatie verschillend. De kosten voor een complete mantelzorgwoning beginnen bij ca. €110.000 incl. 21% BTW.

Op zoek naar meer inspiratie en technische informatie? Download de whitepaper met alle specificaties!

"*" geeft vereiste velden aan

Wij nemen na het downloaden contact met u op.