Eerlijk. Krachtig. Puur.

Modern tuinkantoor Amsterdam

 

Wilt u een plek om uw creativiteit te stimuleren, uw productiviteit te verbeteren en uw focus te vergroten? Kies voor een EdenShelter als modern tuinkantoor Amsterdam. Zo werkt u in een verfijnde ruimte met minimalistische architectuur en een duurzaam interieur. Stel u een kantoor voor zonder details die u kunnen afleiden. De mentale rust stelt u in staat om al uw aandacht te richten op het werk dat moet worden gedaan. De combinatie van prachtige architectuur, natuurlijk licht en duurzame elementen dragen bij aan een productieve en creatieve werkruimte. Haal het beste uit uzelf en kies voor een EdenShelter als modulaire kantoorruimte!

EdenShelter als modern tuinkantoor Amsterdam

Onze EdenShelters zijn een snelle en mobiele oplossing voor een tuinkantoor. Een compleet afgewerkte modulaire unit om in te werken en tot rust te komen. Doordat de kantoren in onze eigen fabriek gemaakt worden, kunnen wij de meest hoogwaardige afwerking garanderen. Een perfect afwerkingsniveau, maar toch met een korte doorloopperiode. Dit stelt ons in staat om de prijs in de hand te houden.

Het tuinkantoor wordt in één dag geïnstalleerd. Afhankelijk van het ontwerp duurt de plaatsing enkele uren tot maximaal 1 werkdag. Doordat de EdenShelters prefab afgewerkt zijn, wordt de overlast op de bouwplaats tot een minimum beperkt. Zo kunt u binnen no-time gebruikmaken en van uw modern tuinkantoor in Amsterdam!

De ontwerpen van een EdenShelter

Een volledig uitgerust tuinkantoor

De EdenShelters bieden een totaalervaring. Alle meubels die u nodig heeft zijn inbegrepen in het tuinkantoor. Het unieke ontwerp zorgt voor een ultieme beleving van rust en design.

Het enige waar u over na hoeft te denken is de locatie. Door de mobiliteit van onze EdenShelters is uw droomlocatie eenvoudig te bereiken. Dus waar zet u uw kantoor neer? Laat uw droom uitkomen!

Het ontstaan van de EdenShelter

Tegenwoordig zit de samenleving in een oneindige lus van (prestatie)druk en deadlines. Dit resulteert in stress en burn-outs. Hierin verliezen we de verbinding met de natuur. Wij geloven dat door de natuur terug in uw leven te integreren, u de pauze en rust zult vinden die u nodig heeft. Dit was het begin van de EdenShelter. Een tuinkantoor dat u helpt terug te gaan naar wat echt belangrijk is.

Onze ontwerpen zijn eenvoudig aan te passen aan de verschillende fasen in uw leven. In de ontwerpfase kunnen we rekening houden met uw toekomstplannen. Zo kunnen wij uw EdenShelter zo bouwen, dat deze op termijn te vergroten is met één of meerdere modules. Op deze manier kan de EdenShelter in de toekomst eenvoudig uitgebreid worden.

Wat kost een kantoor in de tuin?

De kosten van een tuinkantoor zijn erg afhankelijk van de gekozen afmeting, indeling en configuratie. Daarnaast zijn ook de aanvullende kosten voor fundering, aanleggen van nutsvoorzieningen en kraankosten per situatie verschillend. De kosten voor een compleet tuinkantoor beginnen bij ca. €70.000 incl. 21% BTW.

Is een tuinkantoor aftrekbaar?

Een tuinkantoor is aftrekbaar als het losstaat van uw woning. Ook moet er sanitaire voorziening aanwezig zijn. Daarbij komt dat er 70% van de ondernemingskosten in de werkruimte gemaakt moeten zijn.

Wat kost prefab tuinhuis?

De kosten van een prefab tuinhuis zijn erg afhankelijk van de gekozen afmeting, indeling en configuratie. Daarnaast zijn ook de aanvullende kosten voor fundering, aanleggen van nutsvoorzieningen en kraankosten per situatie verschillend. De kosten voor een compleet prefab tuinhuis beginnen bij ca. €70.000 incl. 21% BTW.

Heb je een vergunning nodig voor een tuinkantoor?

Of er een vergunning nodig is voor een tuinkantoor is per gemeente verschillend. Alvorens een tuinkantoor aan te schaffen is het verstandig om de mogelijkheden binnen uw gemeente te onderzoeken.

Op zoek naar meer inspiratie en technische informatie? Download de whitepaper met alle specificaties!

"*" geeft vereiste velden aan

Wij nemen na het downloaden contact met u op.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over EdenShelters? Bel of mail Jan, hij helpt u graag verder met:

  • projectadvies op maat
  • bezoek demo model
  • vrijblijvende offerte

+31 (0) 488 44 28 76
+31 (0) 6 29 16 58 43
info@edenbv.nl

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan