Eerlijk. Krachtig. Puur.

Modern tuinkantoor: een oase van creativiteit en productiviteit met EdenShelter

Bent u op zoek naar een plek die niet alleen uw creativiteit prikkelt maar ook uw productiviteit verhoogt? Maak kennis met EdenShelter, het epitoom van moderne tuinkantoren. Onze zorgvuldig ontworpen ruimtes, die een minimalistische architectuur combineren met duurzame materialen, vormen de ideale omgeving voor een afleidingsvrije werkplek. Laat u inspireren door de serene architectuur, het natuurlijke licht en de eco-vriendelijke elementen van EdenShelter. Kies voor onze innovatieve oplossing en transformeer uw werkervaring met een ruimte die ontworpen is om uw potentieel te maximaliseren.

EdenShelter: mobiel en snel uw ideale moderne tuinkantoor realiseren

EdenShelter biedt meer dan een standaard kantoorruimte; onze modulaire units zijn ontworpen voor optimale flexibiliteit en mobiliteit, ideaal voor een dynamische werkplek. Vervaardigd in onze eigen faciliteiten, garanderen wij een topkwaliteit afwerking binnen een korte leveringstijd, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Onze moderne tuinkantoren zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk maar ook verrassend betaalbaar.

Installatie van uw moderne tuinkantoor binnen één dag

De opbouw van uw moderne tuinkantoor kan binnen één werkdag voltooid zijn. Afhankelijk van uw specifieke ontwerp, kan de installatie variëren van enkele uren tot een hele dag. Dankzij onze efficiënte prefab methode wordt hinder op de locatie tot een minimum beperkt, waardoor u snel kunt beginnen met genieten van uw nieuwe tuinkantoor.

Een compleet uitgerust modern tuinkantoor van EdenShelters

Elk tuinkantoor van EdenShelter biedt een complete ervaring. We rusten uw kantoor uit met alle essentiële meubels die een sfeer van rust en stijl uitademen. U hoeft alleen de locatie te bepalen. Door de mobiliteit van onze EdenShelters is de perfecte locatie altijd binnen bereik.

EdenShelters: een natuurlijke werkomgeving creëren

In de huidige hectische maatschappij is het eenvoudig om de connectie met de natuur te verliezen. EdenShelter gelooft in het belang van natuurlijke elementen in ons dagelijkse leven. Onze tuinkantoren zijn speciaal ontworpen om u te helpen herontdekken wat echt belangrijk is, terwijl ze flexibel en aanpasbaar blijven voor uw veranderende levensfasen. Tijdens het ontwerpproces anticiperen we op uw toekomstige behoeften, zodat uw EdenShelter eenvoudig kan worden uitgebreid met extra modules wanneer u dat wenst.

Wat kost een kantoor in de tuin?

De kosten van een tuinkantoor zijn erg afhankelijk van de gekozen afmeting, indeling en configuratie. Daarnaast zijn ook de aanvullende kosten voor fundering, aanleggen van nutsvoorzieningen en kraankosten per situatie verschillend. De kosten voor een compleet tuinkantoor beginnen bij ca. €70.000 incl. 21% BTW.

Is een tuinkantoor aftrekbaar?

Een tuinkantoor is aftrekbaar als het losstaat van uw woning. Ook moet er sanitaire voorziening aanwezig zijn. Daarbij komt dat er 70% van de ondernemingskosten in de werkruimte gemaakt moeten zijn.

Wat kost prefab tuinhuis?

De kosten van een prefab tuinhuis zijn erg afhankelijk van de gekozen afmeting, indeling en configuratie. Daarnaast zijn ook de aanvullende kosten voor fundering, aanleggen van nutsvoorzieningen en kraankosten per situatie verschillend. De kosten voor een compleet prefab tuinhuis beginnen bij ca. €70.000 incl. 21% BTW.

Heb je een vergunning nodig voor een tuinkantoor?

Of er een vergunning nodig is voor een tuinkantoor is per gemeente verschillend. Alvorens een tuinkantoor aan te schaffen is het verstandig om de mogelijkheden binnen uw gemeente te onderzoeken.

Op zoek naar meer inspiratie en technische informatie? Download de whitepaper met alle specificaties!

"*" geeft vereiste velden aan

Wij nemen na het downloaden contact met u op.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over EdenShelters? Bel of mail Jan, hij helpt u graag verder met:

  • projectadvies op maat
  • bezoek demo model
  • vrijblijvende offerte

+31 (0) 488 44 28 76
+31 (0) 6 29 16 58 43
info@edenbv.nl

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan