Multifunctioneel tuinhuis

In onze snel veranderende wereld, waar flexibiliteit en multifunctionaliteit sleutelbegrippen zijn in zowel woon- als werkomgevingen, presenteert EdenShelters een innovatieve oplossing: multifunctioneel tuinhuis. Deze veelzijdige constructie dient niet alleen perfect als gastenverblijf, maar ook als thuiskantoor, ontspanningsruimte, poolhouse of zelfs als kunstatelier. Stap binnen in de wereld van multifunctionele tuinhuizen en benut uw ruimte optimaal.

Flexibel design aangepast aan uw wensen

Onze multifunctionele tuinhuizen zijn het toonbeeld van aanpassingsvermogen. Met slimme indelingen en multifunctionele meubelstukken, zoals wegklapbare bedden en veelzijdige opslagoplossingen, transformeert u de ruimte moeiteloos naar uw behoefte. Heeft u extra slaapruimte nodig, een stille werkplek of een plek om creatief te zijn? Onze tuinhuizen bieden u complete vrijheid om elke vierkante meter naar wens te gebruiken.

Technologie voor gemak en duurzaamheid

We rusten onze multifunctionele tuinhuizen uit met de nieuwste technologieën op het gebied van slimme woningen. Systemen voor slimme verlichting, klimaatbeheersing en beveiliging, allemaal eenvoudig te beheren via smartphone of tablet, verhogen niet alleen het comfort, maar ook de efficiëntie en milieuvriendelijkheid van uw gastenverblijf.

gastenverblijf in de tuin
tiny house

Duurzaamheid als prioriteit

Duurzaamheid staat centraal bij EdenShelters. We bouwen onze gastenverblijven met milieuvriendelijke materialen en ontwerpen ze om energie-efficiënt te zijn. De integratie van zonnepanelen, LED-verlichting en hoogwaardige isolatie vermindert niet alleen uw ecologische voetafdruk, maar zorgt ook voor lagere energiekosten.

Overwegingen voor uw investering

Het plaatsen van een multifunctioneel tuinhuis is een verstandige investering die meerwaarde creëert voor uw eigendom. Wij adviseren u graag over lokale regelgevingen, vergunningen en mogelijke fiscale voordelen, zodat u maximaal rendement uit uw investering kunt halen.

 EdenShelters’ multifunctionele tuinhuizen bieden een praktische, aantrekkelijke en toekomstbestendige oplossing voor uw extra ruimtebehoeften. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Multifunctionele tuinhuizen
Flexibel tuinhuis

Op zoek naar meer inspiratie en technische informatie? Download de whitepaper met alle specificaties!

"*" geeft vereiste velden aan

Wij nemen na het downloaden contact met u op.

Laten we elkaar leren kennen.

We zijn benieuwd naar uw project en ideeën! Leg ons uit hoe we ons modulaire bouwsysteem kunnen gebruiken om u te helpen uw dromen waar te maken.

We gaan in de ontwerpfase.

We beginnen met tekenen in nauwe dialoog met u. Na goedkeuring presenteren we onze renders aan u en maken we een gedetailleerd bouwbudget.

Laten we bouwen en plaatsen.

Wanneer we beginnen met de productie van uw EdenShelter, is uw inbreng essentieel. Zodra het klaar is, leveren en installeren we op locatie. Het enige dat u nu hoeft te doen, is kijken terwijl uw huis groeit.

Verander uw projecten. 

Wanneer je de noodzaak van verandering voelt; neem contact met ons op en we laten u verschillende opties zien om uw gebouw eenvoudig te laten transformeren naar uw nieuwe behoefte.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over EdenShelters? Bel of mail Jan, hij helpt u graag verder met:

  • projectadvies op maat
  • bezoek demo model
  • vrijblijvende offerte

+31 (0) 488 44 28 76
+31 (0) 6 29 16 58 43
info@edenbv.nl

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Duurzaam en ecologisch

Eerlijk en puur

Krachtige kwaliteit

Betrouwbaar en transparant