Eerlijk. Krachtig. Puur.

Ontdek de luxe van EdenShelters Poolhouses: prijzen en opties

 

Bent u op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan uw buitenruimte? Overweeg dan een modern poolhouse van EdenShelters. Onze poolhouses combineren elegantie met functionaliteit, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor diegenen die zowel stijl als comfort waarderen. In dit artikel verkennen we de prijzen en opties voor onze poolhouses, zodat u de ideale keuze kunt maken voor uw poolhouse.

Poolhouse

Poolhouse modern prijs

Bij EdenShelters begrijpen we dat de prijs een belangrijke factor is bij de aanschaf van een poolhouse. Onze moderne poolhouses zijn ontworpen met zowel kwaliteit als betaalbaarheid in gedachten. Prijzen beginnen al vanaf €25.000, de uiteindelijke prijs is erg afhankelijk van de gekozen uitvoering en opties. Elk poolhouse is vervaardigd met hoogwaardige materialen en vakmanschap, wat zorgt voor een duurzame en esthetisch aantrekkelijke toevoeging aan uw tuin.

Poolhouses prijzen

De prijzen van onze poolhouses variëren afhankelijk van de grootte, materialen en extra functies die u kiest. Wij bieden een reeks opties om aan uw specifieke behoeften en budget te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een compacte ruimte voor ontspanning of een grotere structuur voor entertainment, wij hebben een oplossing die bij u past. Onze transparante prijsstelling zorgt ervoor dat u precies weet wat u kunt verwachten, zonder verborgen kosten.

 

De ontwerpen van een poolhouse

Poolhouse kopen

Het kopen van een poolhouse bij EdenShelters is een eenvoudige en plezierige ervaring. Ons team van deskundigen staat klaar om u te begeleiden bij elke stap, van het ontwerp tot de installatie. Wij begrijpen dat elke klant uniek is, en daarom bieden we gepersonaliseerde opties om ervoor te zorgen dat uw poolhouse perfect aansluit bij uw wensen en de stijl van uw woning.

Investeer in een Poolshouse van EdenShelters

Een EdenShelters poolhouse is een investering in zowel uw woning als uw levenskwaliteit. Met prijzen die beginnen bij €25.000, bieden wij betaalbare luxe die uw buitenruimte zal transformeren. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te leren over onze poolhouses en begin het proces om uw droompoolhouse te realiseren.

Werkwijze

Laten we elkaar leren kennen.

We zijn benieuwd naar uw project en ideeën! Leg ons uit hoe we ons modulaire bouwsysteem kunnen gebruiken om u te helpen uw dromen waar te maken.

We gaan in de ontwerpfase.

We beginnen met tekenen in nauwe dialoog met u. Na goedkeuring presenteren we onze renders aan u en maken we een gedetailleerd bouwbudget.

Laten we bouwen en plaatsen.

Wanneer we beginnen met de productie van uw EdenShelter, is uw inbreng essentieel. Zodra het klaar is, leveren en installeren we op locatie. Het enige dat u nu hoeft te doen, is kijken terwijl uw huis groeit.

Verander uw projecten. 

Wanneer je de noodzaak van verandering voelt; neem contact met ons op en we laten u verschillende opties zien om uw gebouw eenvoudig te laten transformeren naar uw nieuwe behoefte.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over EdenShelters? Bel of mail Jan, hij helpt u graag verder met:

  • projectadvies op maat
  • bezoek demo model
  • vrijblijvende offerte

+31 (0) 488 44 28 76
+31 (0) 6 29 16 58 43
info@edenbv.nl

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe duur is een poolhouse?

De kosten van een poolhouse zijn erg afhankelijk van de gekozen afmeting, indeling en configuratie. Daarnaast zijn ook de aanvullende kosten voor fundering, aanleggen van nutsvoorzieningen en kraankosten per situatie verschillend. De kosten voor een complete poolhouse beginnen bij ca. €70.000 incl. 21% BTW.

Wat zit er in een poolhouse?

Een poolhouse kan op diverse manieren worden ingericht. Denk bijvoorbeeld aan een buitenkeuken, sauna, sanitaire ruimte en een relaxgedeelte. Daarnaast kan er in een poolhouse ook ruimte worden gecreëerd voor het onderbrengen van de zwembadtechniek.

Hoe groot mag een poolhouse zijn?

Bij een poolhouse is het belangrijk dat u maximaal 40 m2 aan vrijstaande bijgebouwen per woning mag hebben. Hoe groot uw poolhouse mag zijn hangt af van hoeveel m2 u al heeft bebouwd. De hoogte van het poolhouse is maximaal 3,5 meter.

Waar poolhouse plaatsen?

Doorgaans wordt een poolhouse geplaatst als extra relaxruimte bij een (privé)zwembad. In een poolhouse wordt vaak ruimte gecreëerd voor sanitaire voorzieningen, kook- en relaxgedeelte en voor het onderbrengen van de zwembadtechniek.

Op zoek naar meer inspiratie en technische informatie? Download de whitepaper met alle specificaties!

"*" geeft vereiste velden aan

Wij nemen na het downloaden contact met u op.