Eerlijk. Krachtig. Puur.

Luxe en landelijke poolhouses van EdenShelters

Bij EdenShelters ontdekt u de ware luxe van een poolhouse dat naadloos aansluit bij elke levensstijl, van modern tot landelijk. Onze prefab poolhouses, vervaardigd met precisie en zorg, bieden een perfecte combinatie van stijl, comfort en efficiëntie. Creëer een serene terugtrekplek bij uw zwembad, waar landelijke charme en moderne elegantie samenkomen in harmonie.

Poolhouse

Snel geïnstalleerd, duurzaam genieten

Kies voor een EdenShelter poolhouse en geniet van een snelle en efficiënte installatie binnen één dag. Onze doorgedreven bouwprocessen zorgen voor minimale overlast, terwijl de keuze uit moderne of landelijke ontwerpen en hoogwaardige materialen een duurzame luxe garanderen. Elk poolhouse weerspiegelt een perfecte synthese van geavanceerd design en het praktische gemak van prefab constructie.

Een poolhouse op maat: uw luxe, uw stijl

Maak van uw droom voor een luxe poolhouse werkelijkheid met EdenShelters. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die zich niet alleen beperken tot het moderne. Voor liefhebbers van een meer traditionele stijl, integreren we landelijke designelementen die uw buitenruimte verrijken. Onze poolhouses zijn uitgerust met luxe details zoals schuiframen en superieure afwerkingen, die zowel praktisch als visueel aantrekkelijk zijn.

De ontwerpen van een poolhouse

Waarom kiezen voor een EdenShelters poolhouse?

Een EdenShelter poolhouse kiezen, betekent opteren voor ongeëvenaarde kwaliteit en efficiëntie. Onze poolhouses bieden een perfecte harmonie tussen functionaliteit en esthetiek, en zijn de ideale keuze voor iedereen die zoekt naar een blend van modern comfort en landelijke charme. Ervaar de luxe van een stijlvolle en functionele leefruimte die uw zwembadomgeving transformeert in een exclusieve oase.

Werkwijze

Laten we elkaar leren kennen.

We zijn benieuwd naar uw project en ideeën! Leg ons uit hoe we ons modulaire bouwsysteem kunnen gebruiken om u te helpen uw dromen waar te maken.

We gaan in de ontwerpfase.

We beginnen met tekenen in nauwe dialoog met u. Na goedkeuring presenteren we onze renders aan u en maken we een gedetailleerd bouwbudget.

Laten we bouwen en plaatsen.

Wanneer we beginnen met de productie van uw EdenShelter, is uw inbreng essentieel. Zodra het klaar is, leveren en installeren we op locatie. Het enige dat u nu hoeft te doen, is kijken terwijl uw huis groeit.

Verander uw projecten. 

Wanneer je de noodzaak van verandering voelt; neem contact met ons op en we laten u verschillende opties zien om uw gebouw eenvoudig te laten transformeren naar uw nieuwe behoefte.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over EdenShelters? Bel of mail Jan, hij helpt u graag verder met:

  • projectadvies op maat
  • bezoek demo model
  • vrijblijvende offerte

+31 (0) 488 44 28 76
+31 (0) 6 29 16 58 43
info@edenbv.nl

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe duur is een poolhouse?

De kosten van een poolhouse zijn erg afhankelijk van de gekozen afmeting, indeling en configuratie. Daarnaast zijn ook de aanvullende kosten voor fundering, aanleggen van nutsvoorzieningen en kraankosten per situatie verschillend. De kosten voor een complete poolhouse beginnen bij ca. €70.000 incl. 21% BTW.

Wat zit er in een poolhouse?

Een poolhouse kan op diverse manieren worden ingericht. Denk bijvoorbeeld aan een buitenkeuken, sauna, sanitaire ruimte en een relaxgedeelte. Daarnaast kan er in een poolhouse ook ruimte worden gecreëerd voor het onderbrengen van de zwembadtechniek.

Hoe groot mag een poolhouse zijn?

Bij een poolhouse is het belangrijk dat u maximaal 40 m2 aan vrijstaande bijgebouwen per woning mag hebben. Hoe groot uw poolhouse mag zijn hangt af van hoeveel m2 u al heeft bebouwd. De hoogte van het poolhouse is maximaal 3,5 meter.

Waar poolhouse plaatsen?

Doorgaans wordt een poolhouse geplaatst als extra relaxruimte bij een (privé)zwembad. In een poolhouse wordt vaak ruimte gecreëerd voor sanitaire voorzieningen, kook- en relaxgedeelte en voor het onderbrengen van de zwembadtechniek.

Op zoek naar meer inspiratie en technische informatie? Download de whitepaper met alle specificaties!

"*" geeft vereiste velden aan

Wij nemen na het downloaden contact met u op.