Eerlijk. Krachtig. Puur.

Prefab huisje kopen | Prefab gastenverblijf

Ontdek het gemak en de charme van een eigen prefab huisje in uw tuin. Met EdenShelters koopt u niet alleen een stijlvol en comfortabel gastenverblijf, maar investeert u ook in een duurzame en natuurvriendelijke oplossing. Onze prefab gastenverblijven zijn ideaal als charmante bed and breakfast locaties en bieden uw gasten een rustgevend verblijf in harmonie met de natuur.

Snel en efficiënt uw prefab gastenverblijf realiseren

EdenShelters biedt een snelle en efficiënte oplossing voor wie een gastenverblijf in de tuin wil realiseren. Onze modulaire units worden in eigen fabriek geproduceerd en kenmerken zich door superieure kwaliteit en afwerking. Dankzij ons gestroomlijnde installatieproces is uw nieuwe gastenverblijf snel operationeel, met minimale overlast.

Kies de perfecte locatie voor uw prefab gastenverblijf

De flexibiliteit van onze EdenShelters maakt het mogelijk om de ideale locatie voor uw gastenverblijf te kiezen. Of het nu naast een meer, in een bosrijke omgeving, aan de rand van een veld, of zelfs op een stadsdak is, u heeft de vrijheid om de perfecte setting te realiseren.

De ontwerpen van de gastenverblijf tuin

Duurzaam en toekomstgericht

Onze benadering van design met een focus op natuurverbinding biedt een vredig toevluchtsoord in een stressvolle wereld. Onze prefab gastenverblijven zijn niet alleen ontworpen om esthetisch aan te spreken, maar ook om flexibel te zijn en uit te breiden naar uw toekomstige behoeften.

Prefab gastenverblijf prijs

Ontdek onze betaalbare prefab gastenverblijven, al beschikbaar vanaf een prijs van €20.000. EdenShelters biedt modulaire oplossingen die perfect zijn afgestemd op uw specifieke wensen. Voor een meer luxueuze ervaring hebben wij volledig uitgeruste modules, die compleet zijn voorzien van alle essentiële voorzieningen, zoals een keuken en badkamer, en waarvan de prijs afhangt van de gekozen configuratie. Neem contact met ons op voor een gedetailleerde prijsopgave en ontdek alle mogelijkheden.

Op zoek naar meer inspiratie en technische informatie? Download de whitepaper met alle specificaties!

"*" geeft vereiste velden aan

Wij nemen na het downloaden contact met u op.

Heb je een vergunning nodig voor een gastenverblijf?

Ja, in veel gevallen is een vergunning vereist voor het plaatsen van een gastenverblijf, afhankelijk van de lokale bouwvoorschriften en het bestemmingsplan. Het is belangrijk om bij uw gemeente na te gaan welke specifieke regels en vereisten van toepassing zijn. Factoren zoals de grootte van het gastenverblijf en de permanente of tijdelijke aard van de constructie kunnen bepalen of een vergunning nodig is.

Wat betekent gastenverblijf?

Een gastenverblijf is een kleinere wooneenheid op hetzelfde perceel als een hoofdwoning, ontworpen om tijdelijk onderdak te bieden aan gasten. Deze accommodaties zijn meestal zelfvoorzienend, voorzien van basisvoorzieningen zoals slaapruimte, sanitair en soms een keuken. Gastenverblijven worden vaak gebruikt voor familiebezoek, als vakantieverhuur of als een rustige werkplek.

Is een gastenverblijf een bijgebouw?

Ja, een gastenverblijf wordt typisch geclassificeerd als een bijgebouw. Bijgebouwen zijn structuren die op hetzelfde perceel staan als een hoofdwoning maar los staan van deze woning. Ze kunnen verschillende functies hebben, zoals opslagruimtes, garages, of dus gastenverblijven. Het belangrijkste is dat deze structuren ondersteunend zijn aan het gebruik van de hoofdwoning.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over EdenShelters? Bel of mail Jan, hij helpt u graag verder met:

  • projectadvies op maat
  • bezoek demo model
  • vrijblijvende offerte

+31 (0) 488 44 28 76
+31 (0) 6 29 16 58 43
info@edenbv.nl

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan