Eerlijk. Krachtig. Puur.

Prefab tuinkantoor: een geïsoleerde oase van productiviteit

Bent u op zoek naar een plek die zowel uw creativiteit als productiviteit bevordert? Kies dan voor een geïsoleerd prefab tuinkantoor van EdenShelters. Onze kantoren blinken uit in minimalistische architectuur en duurzaam design, en zijn perfect om uw concentratie te verhogen. Ze zijn een toonbeeld van mentale rust en bieden de ideale werkomgeving om ongestoord en omgeven door een esthetisch verantwoorde architectuur en natuurlijk licht te werken, met gebruik van ecologisch verantwoorde materialen.

Prefab tuinkantoor prijzen en kwaliteit die overtuigen

De prefab tuinkantoren van EdenShelters zijn niet alleen snel te installeren, maar bieden ook een ideale, mobiele oplossing voor wie flexibel een kantoorruimte in de tuin wil realiseren. Onze in de fabriek vervaardigde kantoren staan garant voor uitmuntende afwerking en een snelle installatie, zodat u zonder vertraging kunt genieten van uw nieuwe werkplek.

Een compleet uitgeruste en geïsoleerde prefab kantoorruimte

Elk prefab tuinkantoor van EdenShelters is volledig ingericht met ergonomisch ontworpen meubilair dat optimaal comfort en functionaliteit biedt. Dankzij de hoogwaardige isolatie geniet u het hele jaar door van een comfortabele werkomgeving, ideaal voor diegenen die een rustige en aangename werkplek in de natuur zoeken.

Filosofie van EdenShelters: natuurlijke werkomgevingen creëren

In onze hectische wereld, vol stress en deadlines, biedt een prefab kantoorruimte van EdenShelters in uw tuin een welkome afwisseling. Wij geloven in het belang van een nauwe verbinding met de natuur. Onze tuinkantoren zijn ontworpen om u de rust te geven die u nodig heeft en zijn flexibel genoeg om mee te evolueren met uw levensfase.

Ontdek uw ideale prefab tuinkantoor bij EdenShelters

Geïnteresseerd in het kopen van een prefab tuinkantoor van EdenShelters? Neem contact met ons op voor de prefab tuinkantoor prijzen of om de mogelijkheden te verkennen. Samen vinden we het perfecte, geïsoleerde prefab tuinkantoor dat aan al uw wensen voldoet. 

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over EdenShelters? Bel of mail Jan, hij helpt u graag verder met:

  • projectadvies op maat
  • bezoek demo model
  • vrijblijvende offerte

+31 (0) 488 44 28 76
+31 (0) 6 29 16 58 43
info@edenbv.nl

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Wat kost een kantoor in de tuin?

De kosten van een tuinkantoor zijn erg afhankelijk van de gekozen afmeting, indeling en configuratie. Daarnaast zijn ook de aanvullende kosten voor fundering, aanleggen van nutsvoorzieningen en kraankosten per situatie verschillend. De kosten voor een compleet tuinkantoor beginnen bij ca. €70.000 incl. 21% BTW.

Is een tuinkantoor aftrekbaar?

Een tuinkantoor is aftrekbaar als het losstaat van uw woning. Ook moet er sanitaire voorziening aanwezig zijn. Daarbij komt dat er 70% van de ondernemingskosten in de werkruimte gemaakt moeten zijn.

Wat kost prefab tuinhuis?

De kosten van een prefab tuinhuis zijn erg afhankelijk van de gekozen afmeting, indeling en configuratie. Daarnaast zijn ook de aanvullende kosten voor fundering, aanleggen van nutsvoorzieningen en kraankosten per situatie verschillend. De kosten voor een compleet prefab tuinhuis beginnen bij ca. €70.000 incl. 21% BTW.

Heb je een vergunning nodig voor een tuinkantoor?

Of er een vergunning nodig is voor een tuinkantoor is per gemeente verschillend. Alvorens een tuinkantoor aan te schaffen is het verstandig om de mogelijkheden binnen uw gemeente te onderzoeken.

Op zoek naar meer inspiratie en technische informatie? Download de whitepaper met alle specificaties!

"*" geeft vereiste velden aan

Wij nemen na het downloaden contact met u op.