Eerlijk. Krachtig. Puur.

Tiny house kopen prijs – Ontdek de kosten van een tiny house

Bent u benieuwd naar de prijs van een tiny house kopen? De kosten van een tiny house kunnen variëren afhankelijk van de gekozen afmetingen, indeling en configuratie. Daarnaast kunnen extra kosten zoals fundering, nutsvoorzieningen en kraankosten per situatie verschillen. De instapprijs voor een volledig uitgerust tiny house begint bij ongeveer €110.000, inclusief 21% BTW. Tiny houses winnen aan populariteit vanwege hun veelzijdigheid en de mogelijkheid om een bewuste en rustige leefstijl te omarmen. Of u nu een oplossing zoekt tijdens de woningcrisis, een mantelzorgwoning nodig heeft, of simpelweg kleiner wilt wonen, onze EdenShelters tiny houses bieden uitkomst. Ontdek de voordelen en prijzen van onze unieke tiny houses!

EdenShelters: flexibele en duurzame tiny houses tegen een aantrekkelijke prijs

Onze EdenShelters tiny houses zijn ontworpen als een snelle, mobiele oplossing voor permanente of tijdelijke bewoning. Deze modulaire units worden geprefabriceerd in onze eigen fabriek, wat zorgt voor een hoogwaardige afwerking en een snelle installatie, vaak binnen één dag. Dit efficiënte proces helpt ons de prijs van een tiny house effectief te beheersen, terwijl de overlast tijdens de installatie geminimaliseerd wordt.

Kenmerken en prijzen van EdenShelters tiny houses

Elk EdenShelter tiny house is volledig uitgerust met meubels voor de woonkamer, keuken en badkamer, ontworpen voor maximaal comfort en stijl. Onze unieke indelingen bieden flexibiliteit; een tweepersoonsbed verandert eenvoudig in een comfortabele bank, ideaal voor ontspanning met zicht op de open haard of het grote raam. De locatie van uw tiny house? Dat bepaalt u zelf! Of het nu aan een meer is, diep in het bos, op een bergheuvel of in de stad, EdenShelters past perfect in elke omgeving.

De ontwerpen van de tiny houses

De filosofie achter EdenShelters: betaalbare tiny houses voor elke levensfase

In een wereld vol deadlines en sociale druk bieden onze tiny houses een toevluchtsoord. We geloven dat door de natuur te herintegreren in uw dagelijks leven, u de broodnodige rust vindt. Onze EdenShelters tiny houses zijn speciaal ontworpen om mee te groeien met uw levensfasen, dankzij aanpasbare opties zoals uitklapbare zijwanden. Ontdek hoe een EdenShelter tiny house niet alleen betaalbaar is, maar ook een investering in uw welzijn en toekomst.

Werkwijze

Laten we elkaar leren kennen.

We zijn benieuwd naar uw project en ideeën! Leg ons uit hoe we ons modulaire bouwsysteem kunnen gebruiken om u te helpen uw dromen waar te maken.

We gaan in de ontwerpfase.

We beginnen met tekenen in nauwe dialoog met u. Na goedkeuring presenteren we onze renders aan u en maken we een gedetailleerd bouwbudget.

Laten we bouwen en plaatsen.

Wanneer we beginnen met de productie van uw EdenShelter, is uw inbreng essentieel. Zodra het klaar is, leveren en installeren we op locatie. Het enige dat u nu hoeft te doen, is kijken terwijl uw huis groeit.

Verander uw projecten. 

Wanneer je de noodzaak van verandering voelt; neem contact met ons op en we laten u verschillende opties zien om uw gebouw eenvoudig te laten transformeren naar uw nieuwe behoefte.

Waar in Nederland kun je wonen in een tiny house?

In Nederland mag je niet zomaar overal in een tiny house wonen. Toch breiden de mogelijkheden behoorlijk uit. Zo zijn er verschillende tiny house projecten waar een wijk bestaat uit tiny houses. Steeds meer zijn dit locaties waar permanent of voor een langere periode tiny houses mogen worden geplaatst.

Wat kost een tiny house in Nederland?

De kosten van een tiny house zijn erg afhankelijk van de gekozen afmeting, indeling en configuratie. Daarnaast zijn ook de aanvullende kosten voor fundering, aanleggen van nutsvoorzieningen en kraankosten per situatie verschillend. De kosten voor een compleet tiny house beginnen bij ca. €110.000 incl. 21% BTW.

Hoe lang mag je wonen in een tiny house?

Per locatie is de plaatsingsduur van een tiny house verschillend. Er worden steeds meer locaties ontwikkelt, waarbij de looptijd van de plaatsing ook langer wordt. Zo zijn er al diverse wijken waar tiny houses worden geplaatst voor permanente bewoning, zonder eindtijd.

Hoe kom je aan grond voor een tiny house?

Op diverse locaties in Nederland worden nieuwe initiatieven gestart voor het plaatsen van tiny houses. Vaak is het mogelijk om hier een inschrijving te doen, om kans te maken op een perceel waarop een eigen tiny house kan worden geplaatst.

Op zoek naar meer inspiratie en technische informatie? Download de whitepaper met alle specificaties!

"*" geeft vereiste velden aan

Wij nemen na het downloaden contact met u op.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over EdenShelters? Bel of mail Jan, hij helpt u graag verder met:

  • projectadvies op maat
  • bezoek demo model
  • vrijblijvende offerte

+31 (0) 488 44 28 76
+31 (0) 6 29 16 58 43
info@edenbv.nl

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan