Eerlijk. Krachtig. Puur.

Werkwijze 

We bouwen uw EdenShelter samen met u. Ontworpen en vervaardigd speciaal voor uw eigen specifieke behoeften en dromen. Ondanks dat de EdenShelters in onze werkplaats volledig prefab zijn afgewerkt, blijft het altijd mogelijk om uw indeling te wijzigen. Zelfs als uw EdenShelter al een aantal jaar staat is het mogelijk om modules toe te voegen of te wijzigen. Zo groeit uw EdenShelter mee met uw eigen leefsituatie. Uitbreidingen van nieuwe slaapkamers, ruimtes om te spelen en te ontspannen of commerciële ruimtes die aansluiten op uw bedrijfsgroei, het is allemaal mogelijk.

Wij zijn een team van architecten, ingenieurs en vakmensen. Ons gevarieerde team werkt samen om uw visies om te zetten in ontwerpfasen en uiteindelijk in de realiteit.

Laten we elkaar leren kennen.

We zijn benieuwd naar uw project en ideeën! Leg ons uit hoe we ons modulaire bouwsysteem kunnen gebruiken om u te helpen uw dromen waar te maken.

We gaan in de ontwerpfase.

We beginnen met tekenen in nauwe dialoog met u. Na goedkeuring presenteren we onze renders aan u en maken we een gedetailleerd bouwbudget.

Laten we bouwen en plaatsen.

Wanneer we beginnen met de productie van uw EdenShelter, is uw inbreng essentieel. Zodra het klaar is, leveren en installeren we op locatie. Het enige dat u nu hoeft te doen, is kijken terwijl uw huis groeit.

Verander uw projecten. 

Wanneer je de noodzaak van verandering voelt; neem contact met ons op en we laten u verschillende opties zien om uw gebouw eenvoudig te laten transformeren naar uw nieuwe behoefte.

Op zoek naar meer inspiratie en technische informatie? Download de whitepaper met alle specificaties!

"*" geeft vereiste velden aan

Wij nemen na het downloaden contact met u op.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over EdenShelters? Bel of mail Jan, hij helpt u graag verder met:

  • projectadvies op maat
  • bezoek demo model
  • vrijblijvende offerte

+31 (0) 488 44 28 76
+31 (0) 6 29 16 58 43
info@edenbv.nl

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan