6 Redenen waarom EdenShelters tiny houses de duurzame keuze zijn voor u.

De innovatieve tiny houses spreken tot de verbeelding van duurzaamheidsenthousiastelingen en bieden praktische oplossingen voor wie een mantelzorgwoning zoekt. Waarom kiezen voor een EdenShelter? Hier zijn zes overtuigende voordelen.

1. Milieuvriendelijke materialen

Elke EdenShelter begint met de keuze voor milieuvriendelijke bouwmaterialen. Wij gebruiken hout uit duurzaam beheerde bossen die zowel de aarde sparen als een leven lang meegaan. Deze materialen zijn niet alleen beter voor het milieu, maar zorgen ook voor een gezonder binnenklimaat in uw tiny house.

2. Energie-efficiëntie

Onze tiny houses zijn ontworpen om zo energie-efficiënt mogelijk te zijn. Dikke isolatie houdt u warm in de winter en koel in de zomer, terwijl optionele zonnepanelen en regenwateropvangsystemen u helpen zelfvoorzienend te zijn. Het resultaat is een comfortabele leefruimte met minimale impact op het milieu en je portemonnee.

3. Persoonlijke aanpassingen

Bij EdenShelters begrijpen we dat geen twee bewoners dezelfde eisen stellen aan hun leefruimte. Daarom bieden we uitgebreide personalisatiemogelijkheden. Wilt u een thuiswerkplek, een extra slaaploft, of speciale toegankelijkheidsvoorzieningen voor mantelzorg? Samen ontwerpen we uw ideale tiny house.

4. Duurzaamheid ontmoet design

EdenShelters bewijst dat duurzame bouw niet ten koste gaat van esthetiek. Onze moderne ontwerpen integreren naadloos met de natuurlijke omgeving, terwijl ze toch een statement maken. De strakke lijnen en natuurlijke afwerkingen zorgen ervoor dat uw tiny house niet alleen ecologisch is, maar ook een lust voor het oog.

5. Flexibel wonen met oog voor de toekomst

Levens veranderen en je woonruimte zou daarin mee moeten kunnen bewegen. EdenShelters zijn ontworpen om te voldoen aan de veranderende behoeften van bewoners. Eenvoudig uit te breiden of aan te passen voor mantelzorg; deze tiny houses zijn zo flexibel als het leven zelf.

6. Bewuste keuzes voor wereldwijde duurzaamheid

Bij EdenShelters zijn we ons volledig bewust van onze voetafdruk in de wereldwijde productieketen. Hoewel onze tiny houses met internationale expertise worden vervaardigd, streven we ernaar om onze ecologische impact te minimaliseren door efficiënte logistiek en het compenseren van onze CO2-uitstoot. Elk EdenShelter dat geplaatst wordt, staat voor een bewuste keuze voor duurzaamheid en verantwoordelijkheid op wereldschaal. Zo levert u met uw keuze voor EdenShelters een directe bijdrage aan een groener, schoner en leefbaarder klimaat.

tiny house

EdenShelters gaat verder dan alleen wonen. Het is een statement van duurzaam leven, flexibiliteit en persoonlijke stijl. Onze missie is het creëren van woningen die niet alleen een dak bieden, maar die ook bijdragen aan een groenere planeet en een duurzame toekomst voor ons allemaal.

Wil je het EdenShelter-verschil zelf ervaren? Neem contact met ons op voor meer informatie of plan een bezoek aan onze demowoning.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over EdenShelters? Bel of mail Jan, hij helpt u graag verder met:

  • projectadvies op maat
  • bezoek demo model
  • vrijblijvende offerte

+31 (0) 488 44 28 76
+31 (0) 6 29 16 58 43
info@edenbv.nl

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Duurzaam en ecologisch

Eerlijk en puur

Krachtige kwaliteit

Betrouwbaar en transparant