Eerlijk. Krachtig. Puur.

Over EdenShelters

Jan van Gessel

Ik ben Jan van Gessel, oprichter van EdenShelters. Onze missie bij EdenShelters is helder en inspirerend: wij willen unieke, prefab cabins leveren die de leefkwaliteit van onze klanten verbeteren, of dit nu voor vakantieparken is of voor enkelvoudige particuliere projecten zoals vakantiewoningen, B&B’s, mantelzorgwoningen of tuinkantoren. Onze aanpak in design en architectuur weerspiegelt een diepe waardering voor duurzaamheid en de schoonheid van natuurlijke materialen.

Waarom EdenShelters?

Bij EdenShelters hechten we veel waarde aan de kwaliteit en duurzaamheid van de materialen die we gebruiken. Onze voorkeur voor hout, afkomstig uit verantwoord beheerde bossen, vormt de basis van onze ontwerpen. Dit is niet alleen een keuze voor esthetiek; het is onze commitment aan een milieuvriendelijke bouwmethode. Met deze materialen creëren we structuren die niet alleen mooi zijn maar ook natuurlijk integreren in hun omgeving.

 

Maatwerk voor elk project

Elk project bij EdenShelters wordt gekenmerkt door maatwerk. Wij begrijpen dat elke klant unieke wensen en behoeften heeft, en onze taak is om die visie tot leven te brengen. Samenwerken met onze klanten van concept tot realisatie is essentieel. We nemen de tijd om nauwkeurig te luisteren naar uw ideeën en deze te vertalen naar een design dat volledig aansluit bij uw verwachtingen.

 

Duurzaamheid in het hart van onze missie

Als oprichter van EdenShelters ben ik persoonlijk betrokken bij het waarborgen van onze duurzaamheidsdoelen. Dit betekent dat we voortdurend streven naar verbeteringen in onze processen en producten om niet alleen aan de huidige normen te voldoen, maar deze te overtreffen. Onze cabins zijn ontworpen met de gedachte aan een minimale ecologische voetafdruk, zodat onze klanten kunnen genieten van de natuur zonder deze te schaden.

 Bij EdenShelters is het mijn doel om u te helpen een diepere verbinding met de natuur te ervaren door middel van onze duurzame, op maat gemaakte prefab cabins. We nodigen u uit om samen met ons deze weg te bewandelen.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over EdenShelters? Bel of mail Jan, hij helpt u graag verder met:

  • projectadvies op maat
  • bezoek demo model
  • vrijblijvende offerte

+31 (0) 488 44 28 76
+31 (0) 6 29 16 58 43
info@edenbv.nl

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Duurzame materialen
Eigen ontwerpstudio
Hoogwaardige afwerking
Maatwerk als basis
Snelle bouwtijd
enkelvoudig en seriematig
Enkelvoudig en seriematig