Eerlijk. Krachtig. Puur.

Waarom EdenShelters?

 

Bij EdenShelters omarmen we de kracht van de natuur en stellen we ons ten doel deze prachtige wereld te beschermen en te ontdekken. Ons verhaal begint met een diepe passie voor duurzaamheid en architectuur. Onze missie is even helder als inspirerend: wij willen unieke, prefab cabins leveren die in elk opzicht de leefkwaliteit van de gebruikers verbeteren. Dit doen we zowel voor vakantieparken als voor enkelvoudige particuliere projecten. Van vakantiewoningen en B&B’s tot mantelzorgwoningen en tuinkantoren. Onze op maat gemaakte, duurzame creaties weerspiegelen de schoonheid van de natuur en een ongeëvenaarde aandacht voor detail.

De kracht van natuurlijke materialen

Bij EdenShelters geloven we in de inherente schoonheid en duurzaamheid van natuurlijke materialen. Onze prefab cabins worden vervaardigd met respect voor het milieu en vervaardigd met de meest hoogwaardige, duurzame materialen die moeder natuur te bieden heeft. Hout vormt de basis van het design in zowel de constructie als de afwerking. Gecombineerd met ambachtelijke precisie wordt een harmonieus geheel gecreëerd. Deze cabins passen perfect in hun natuurlijke omgeving en zorgen voor een tijdloze, warme uitstraling.

Maatwerk voor elk project

Bij EdenShelters begrijpen we dat elk project uniek is. Of u nu droomt van een gezellige vakantiewoning, een gastvrije B&B, een comfortabele mantelzorgwoning of een inspirerend tuinkantoor, wij streven ernaar om uw visie werkelijkheid te maken. Onze ervaren ontwerpers en vakmensen werken nauw met u samen om een op maat gemaakte cabin te creëren die aan al uw behoeften voldoet. Van de indeling en het interieur tot de afwerking en de materialen, uw wensen vormen de basis voor ons werk.

Duurzaamheid in het hart van onze missie

Duurzaamheid staat centraal in alles wat we bij EdenShelters doen. We geloven dat onze keuzes vandaag de toekomst van onze planeet beïnvloeden, en we streven ernaar om die invloed positief te laten zijn. Onze prefab cabins zijn ontworpen met de hoogste milieunormen in gedachten, en we hebben ons toegelegd op verantwoordelijke productieprocessen en materialen. Wij geloven dat het mogelijk is om te genieten van de geneugten van de natuur zonder haar te schaden.

Bij EdenShelters zijn we toegewijd aan het leveren van prefab cabins van ongeëvenaarde kwaliteit. Of u nu een vakantiepark beheert, een droomhuis voor uzelf wilt creëren, of een speciaal project voor ogen hebt, onze passie voor maatwerk, duurzaamheid, natuurlijke materialen en hoogwaardige afwerking vormen de kern van wie we zijn. Wij nodigen u uit om samen met ons de wereld van de natuurlijke, prefab cabins te verkennen en een blijvende verbinding met de schoonheid van de natuur te ervaren. EdenShelters is er om u te begeleiden bij elke stap van de reis naar een duurzame, inspirerende levensstijl en een nieuwe visie op wonen, werken en ontspannen.

Duurzame materialen
Eigen ontwerpstudio
Hoogwaardige afwerking
Maatwerk als basis
Snelle bouwtijd
enkelvoudig en seriematig
Enkelvoudig en seriematig