Modulaire kantoorruimte: EdenShelter

Bent u op zoek naar een modulaire unit om als kantoor te gebruiken? Onze EdenShelters zijn prefab, volledig afgewerkte, modulaire units. Deze units zijn voor verschillende doeleinden in te richten: om in te wonen, te werken of te ontspannen! Ze kunnen geheel op uw behoefte en wensen afgestemd worden. We vertellen er u in dit blog alles over!

 

Waarom een EdenShelter?

EdenShelters zijn uit één stuk opgebouwd. Dit geeft veel mogelijkheden voor de plaatsing van de unit. Wilt u de kantoorruimte in een bos plaatsen, aan de rand van een veld of op uw stadsdak? Alles is mogelijk. De modulariteit van een EdenShelter zorgt ervoor dat u de kantoorruimte na verloop van tijd nog kan laten groeien.

Doordat de modulaire kantoorruimte prefab in onze fabriek wordt gemaakt, stelt dit ons in staat om de prijs in de hand te houden. Bovendien zijn mogelijke bouwbeperkingen op uw locatie niet meer van toepassing. Na productie wordt uw modulaire kantoor over de weg vervoerd en met een mobiele kraan op de juiste plek gezet. Uw kantoorunit staat vervolgens binnen 10 minuten op zijn plaats!

Een EdenShelter om in te werken

Bent u toe aan een nieuwe omgeving? Heeft u moeite met focussen in een gewone kantoorruimte? Of wilt u een kantoor aan huis? Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom u wellicht op zoek bent naar een modulaire kantoorruimte. Wij kunnen u zes redenen geven waarom het werken in een EdenShelter efficiënter zal zijn:

  1. Mobiliteit: uw EdenShelter kan snel en eenvoudig verplaatst worden.
  2. Flexibiliteit: de modulaire units zijn zo ontworpen dat u kunt blijven creëren en aanpassen. Zo groeit uw modulaire kantoorruimte met u mee.
  3. Focus: een kantoor in een verfijnde ruimte met minimalistische architectuur en een puur interieur zorgt ervoor dat u minder prikkels heeft. Hoe minder prikkels, hoe beter u zich kunt concentreren.
  4. Duurzaamheid: er wordt gezorgd voor een lange levensduur van de modulaire unit door het gebruik van hoogwaardige bouwmaterialen met water-, vuur- en schadeweerstand.
  5. Aanpassingsvermogen: door nieuwe units toe te voegen kan uw bedrijfsgebouw snel meegroeien met uw bedrijf.
  6. Stilte: onze akoestisch en thermisch geïsoleerde EdenShelters zorgen voor rust en stilte.

 

Wilt u een plek om uw creativiteit te stimuleren, uw productiviteit te verbeteren en uw focus te vergroten? De combinatie van duurzame elementen, natuurlijk licht en prachtige architectuur van een EdenShelter draagt bij aan een productieve werkruimte. Haal het beste uit uzelf en kies voor een EdenShelter als modulaire kantoorruimte! Lees meer over de specificaties van een EdenShelter of neem contact met ons op voor meer informatie.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over EdenShelters? Bel of mail Jan, hij helpt u graag verder met:

  • projectadvies op maat
  • bezoek demo model
  • vrijblijvende offerte

+31 (0) 488 44 28 76
+31 (0) 6 29 16 58 43
info@edenbv.nl

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Duurzaam en ecologisch

Eerlijk en puur

Krachtige kwaliteit

Betrouwbaar en transparant