Eerlijk. Krachtig. Puur.

Vakantiepark de Klepperstee

 

Eden BV is een geselecteerde leverancier van cabins op Vakantiepark de Klepperstee. In de afgelopen jaren zijn er een veelvoud aan cabins gerealiseerd, voor zowel particuliere gasten alsook verhuurcabins voor de Klepperstee. De EdenShelters onderscheiden zich door grote raampartijen met veel lichtinval, het gebruik van natuurlijke materialen, uitgekiende indeling en optimaal ruimtegebruik en een hoogwaardige constructie en afwerking.

 Elke EdenShelter wordt custom-made gebouwd. Hierbij rekening houdend met de betreffende kavel en uw specifieke wensen en eisen. Uiteraard kunt u inspiratie putten uit de vele reeds geproduceerde modellen, waardoor u richting kunt geven aan uw specifieke wensen en ideeën.

 Standaard wordt een EdenShelter compleet afgewerkt op locatie afgeleverd. Alle onderdelen zijn in de fabriek reeds voorgemonteerd, zoals de keuken, badkamer en alle benodigde installaties. Zowel de fundatie, de plaatsing als ook het aansluiten van de cabin nemen we voor u volledig uit handen. Dit geldt voor het aanleggen van vlonders, schaduwdoeken en een eventuele berging. We ontzorgen u graag van A tot Z.

EdenShelter single cabin met platdak

Een EdenShelter kan modulair naar uw gebruikswensen worden ingericht. Een optie hierbij is de single cabin met platdak en met een maximale afmeting van 400×1350 cm. Naast deze uitvoering zijn ook kleinere modellen verkrijgbaar met breedtes van 300 en 350, met lengtes variërend van 700-1300 cm. Een single cabin met platdak kan worden uitgevoerd voor comfortabel gebruik met 2 of 4 personen.

EdenShelter single cabin met zadeldak

Een EdenShelter kan modulair naar uw gebruikswensen worden ingericht. Een optie hierbij is de single cabin en een zadeldak met een maximale afmeting van 400×1350 cm. Naast deze uitvoering zijn ook kleinere modellen verkrijgbaar met breedtes van 300 en 350, met lengtes variërend van 700-1300 cm. Een single cabin met zadeldak kan worden uitgevoerd voor comfortabel gebruik met 2 tot en met 6 personen. Door de unieke dakconstructie ontstaat er naast een ruimtelijk gevoel, ook extra ruimte die creatief kan worden ingevuld op basis van uw specifieke wensen. Zo kan er een rooftop worden gecreëerd voor twee extra slaapplaatsen. Ook een badkamer met hoog plafond en een glazen dak behoren tot de mogelijkheden.

EdenShelter double cabin met platdak

Naast de single cabins biedt EdenShelter ook de mogelijkheid om cabins te schakelen. Hierbij ontstaat er een dubbele cabin met een afmeting tussen de 60 m2 en 70 m2. Qua indeling zijn er veel uiteenlopende mogelijkheden, waarbij vormen in een L-model, Z-model of een blokmodel mogelijk zijn. Door het schakelen van 2 cabins ontstaat er een lichte en ruime woonkamer met keukengedeelte. De dubbele cabins worden vaak voorzien van een inpandige berging en zijn geschikt voor confortabel gebruik van 4 tot 8 personen. Het is mogelijk om extra ruimte te creëren voor een bijvoorbeeld een kinderslaapplaats door het toevoegen van een rooftop.

Specificaties EdenShelter

Een EdenShelter is in de basis volledig opgebouwd uit hout. Er wordt vanuit duurzaamheidsoverwegingen geen gebruik gemaakt van een staal- en betonconstructies. Het skelet wordt opgebouwd uit een kruislaags gelamineerde houtconstructie voor de vloer-, wand- en dakconstructie. Hierdoor ontstaat een gevelschil van ca. 300 mm., voorzien van een hoogwaardige isolatie. De constructie is damp-open, wat zorgt voor een lange levensduur en een prettig leefklimaat. De optimale isolatie zorgt voor een besparing in energiekosten en jaarrond een aangename binnentemperatuur. Met de keuze voor kruislaags gelamineerd hout (CLT) wordt een lange levensduur gecombineerd met een zeer degelijke constructie en circulair materiaalgebruik. CLT heeft grote voordelen ten opzichte van houtskeletbouw, in het opzicht van duurzaamheid en constructieve mogelijkheden.

Hoe word ik eigenaar van een EdenShelter op de Klepperstee?

Vakantiepark de Klepperstee geeft jaarlijks een aantal kavels uit waarop nieuwe cabins kunnen worden geplaatst. Een deel van deze kavels wordt verdeeld onder bestaande gasten, het restant komt beschikbaar voor nieuwe gasten.

Hoe kom ik in aanmerking voor een kavel op de Klepperstee?

Het is mogelijk om u te plaatsen op onze wachtlijst voor kavels op de Klepperstee. Zodra er kavels beschikbaar komen nemen wij vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is de prijs van een EdenShelter?

De uiteindelijke kostprijs van een EdenShelter is erg afhankelijk van het gekozen model en uw specifieke wensen en eisen. De prijzen starten bij ongeveer €140K incl. 21% BTW voor een volledig afgewerkte en geplaatste cabin.

Hoe financier ik een EdenShelter?

Veelal worden cabins gefinancierd met eigen kapitaal. Daarnaast zijn er mogelijkheden om cabins aan te schaffen met een persoonlijk krediet, familielening of hypotheek.

Werkwijze

Mocht u interesse hebben in een kavel op vakantiepark de Klepperstee dan nemen we u graag op in onze wachtlijst. Zodra er kavels beschikbaar komen, nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Wanneer u reeds een kavel huurt en een nieuwe cabin overweegt komen we ook graag met u in gesprek.

 Na een eerste kennismakingsgesprek, waar we u wensen en ideeën inventariseren, een bezoek aan de kavel en een eerste kostenraming op basis van een startontwerp, kunt u uw keuze om tot aankoop over te gaan opmaken. Na deze stap volgt er een huurovereenkomst met het park, waarna u de officiële huurder bent van een kavel op de Klepperstee.

 Daarna volgt de engineering van uw nieuwe cabin. Met een complete 2D en 3D uitwerking weet u exact hoe uw EdenShelters eruit komt te zien. Na de definitieve prijssetting en orderbevestiging wordt de cabin technisch uitgewerkt. Hierbij ontvangt u een technisch plan, electroplan en de detailtekeningen van het interieur.

 Zodra alle tekeningen zijn goedgekeurd kan de productie worden opgestart en wordt uw EdenShelter volgens overeengekomen tekeningen geproduceerd. Ondertussen zal de kavel gereed worden gemaakt voor de plaatsing. Hierbij worden nutsvoorzieningen aangepast en/of aangelegd en wordt de fundering voor de cabin geplaatst.

 Nadat de productie van de EdenShelter is afgerond wordt de plaatsingsdatum vastgesteld. Op deze dag wordt de cabin middels een kraan geplaatst op de fundering en waar nodig, doorgaans is dit alleen bij geschakelde cabins vereist, verder afgewerkt. Na de plaatsing wordt de cabin aangesloten op de nutsvoorzieningen door een erkend installateur en is daarna gebruiksklaar. Indien gewenst leveren en monteren wij na plaatsing van de EdenShelter ook graag uw vlonder, kavelpad, berging en/of schaduwdoek.

Voordelen EdenShelters

Een EdenShelter past uitstekend in de strategie en het stijlenboek van vakantiepark de Klepperstee. Door het gebruik van duurzame materialen, een natuurlijke uitstraling en hoogwaardige kwaliteit is het een fantastische plek om te ontspannen en recreëren.

  • Volledig custom-made
  • Ontworpen onder architectuur
  • Ontzorging van A tot Z
  • Hoogwaardige materialen
  • Modern design en efficiënte indeling
  • Volledig prefab, geplaatst in 1 dag

Op zoek naar meer inspiratie en technische informatie? Download de whitepaper met alle specificaties!

"*" geeft vereiste velden aan

Wij nemen na het downloaden contact met u op.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over EdenShelters? Bel of mail Jan, hij helpt u graag verder met:

  • projectadvies op maat
  • bezoek demo model
  • vrijblijvende offerte

+31 (0) 488 44 28 76
+31 (0) 6 29 16 58 43
info@edenbv.nl

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan